BOOMERANG ITEMS IS ZOVEEL MEER ...

BOOMERANG Items is zoveel meer dan een online kringloop winkel en boutique. Enige tijd geleden toen ik voor het eerst de gezellige boutique binnenwandelde, had ik direct een klik met Deniz. Ik was niet op zoek naar iets in het bijzonder maar er waren zoveel leuke tweedehands meubels en mooie vintage woonaccessoires dat ik mijn ogen uitkeek. Deniz en ik raakten aan de babbel en sindsdien ben ik er niet meer weg te slaan. BOOMERANG Items is een vaste stek geworden op mijn shopdagen. Ik schiet altijd even naar binnen om de nieuwe aanvoer te bewonderen, een gezellig praatje pot aan te gaan en natuurlijk wat te kopen. Ik kan het gewoon niet laten!

¨Vriendelijkheid is zo waardevol¨

BOOMERANG Items heeft een goede vibe

Shoppen is toch wel één van mijn favoriete bezigheden. Je gaat er op uit, ziet leuke spullen, ontmoet nieuwe mensen en het geeft je gewoon een heerlijke energie. Zeker als je als klant én vooral als mens ook nog eens vriendelijk wordt behandeld. Met Deniz is dat heel natuurlijk gegaan. Ze is vriendelijk, gezellig en vooral heel toegankelijk. Dat doet een mens goed, vooral in deze tijden. Er hangt een goede vibe in de boutique en dat is voor mij heel veel waard.

Het verkoop-concept van BI

In het gesprek kwamen we ook op het verkoop-concept van BI. Er worden spullen doorverkocht waar anderen op uitgekeken zijn of niets meer mee kunnen omdat ze kleiner gaan wonen bijvoorbeeld of een geheel nieuwe inrichting willen.

BI verkoopt ook tweedehands kleding en tweedehands schoenen. Laat ik nou best wel wat mooie kleding en schoenen hebben die ik niet meer aantrek en die alleen maar ruimte in beslag nemen. Via BI verkoop ik nu mijn mooie spulletjes  die een ander weer veel plezier schenken. Dat geeft mij een goed gevoel en het levert mij weer geld op om verder te kunnen shoppen. Ook niet onbelangrijk! Ik lever alles gewassen en gestreken aan want naast dat Deniz vriendelijk is, stelt ze wel zo haar eisen. En gelijk heb je Deniz!

¨Ik mag er zijn¨

 

Van moeder naar oma naar ¨fotomodel¨

Ik ben een trotse moeder van mijn dochter en sinds een paar maanden ben ik ook de trotse oma van een schitterende kleindochter. Ze is echt een plaatje om te zien. Dat heeft mijn dochter goed gedaan, al zeg ik het zelf. Drie generaties vrouwen. Een bijzondere evaring voor mij en ik ben dankbaar dat ik dat mee mag maken.
Maar wie had ooit gedacht dat ik als ¨fotomodel¨ zou worden gevraagd. Grappig toch! Na lang aandringen door Deniz heb ik maar ingestemd. Ik zou als fotomodel ¨poseren¨ met mijn eigen kleding en de foto´s zouden in de webshop worden geplaatst. Oei, ik wist niet zeker of ik daar op zat te wachten.
De foto´s zijn gemaakt in de boutique. Eerst koffie gedronken, toen kleding aan, kleding uit en tussendoor schieten maar. Het was zo ontspannen en gezellig dat ik over mijn verlegenheid heen was. Dat gebabbel tussen ons werkt echt wel! En nu ik de foto´s bekijk, denk ik: ´Ja, ik mag er zijn!´ Schoonheid kent geen tijd en het is waar. 

Bedankt Deniz en BI voor de goede vibes.  

Diana

VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


  • Ivonne Cinjee ON

    BI is nu al een aantal jaren mijn meest favoriete plekje om eens lekker te snuffelen! Mijn huis is een ratjetoe van gezellige en vooral retro spulletjes, en bij Deniz vind ik altijd weer iets leuks.
    Ook heel uiteenlopend, van een mooie vaas tot oorbellen, fijne sneakers of een rotan meubeltje. Ik stuur haar na aankoop altijd een fotootje waar ik het heb neergezet, en dat vind ze altijd super!
    Inmiddels is mijn huis denk voor 30 % Boomerang waardig, en blijf mooie items vinden. Ik kijk vaak op haar site, maar ook vaak gewoon lekker even de shop inlopen en rondkijken. Altijd leuk. Hoop nog heel vaak en lang daar te mogen shoppen…..

  • Jamie ON

    Super leuke blog weer!! 😍💕


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!