APRIL´S CHERRY, WITH LOVE!

Mix lef, creativiteit, liefde voor dieren, respect voor de natuur en schoonheid en je komt uit op de mooie producten van April´s Cherry. Alle creaties van April´s Cherry worden zelf ontworpen, met de hand én op duurzame wijze gemaakt van dierproefvrije producten en vegan grondstoffen. April´s Cherry, with love!

BODY KAARSEN APRIL'S CHERRY

Cheryl-Lynn maakt haar droom waar

Cheryl-Lynn, eigenaar en oprichter van April´s Cherry, verraste zichzelf door een aantal jaren geleden een enorme switch te maken. Van studente Rechtsgeleerdheid naar creatieve ondernemer. Natuurlijk ging, zoals wel vaker het geval is, aan deze keuze een aantal vervelende situaties en ervaringen vooraf. Waaronder een lange medische revalidatie en banen die totaal niet bij haar pasten. Toeval bestaat niet en ¨moeilijke¨ en ¨vervelende¨ dingen in het leven, dienen ergens voor. We moeten ze juist koesteren, hoe lastig ze op dat moment ook zijn.
Cheryl-Lynn besloot haar hart te volgen en de langgekoesterde droom maar eens waar te maken. Ondernemer worden, een eigen bedrijf starten waarin ze haar creatieve zelf tot uitdrukking kon brengen met haar liefde voor dieren en natuur indachtig. A dream come true! Er is echt niets mooiers dan uitdrukking aan je ware zelf te geven en hiermee ook nog eens waardevolle bijdrage te leveren aan onze mooie wereld. Ik spreek inmiddels uit ervaring (Jees, wat klinkt dat oud!).

BODY KAARSEN APRIL'S CHERRY

De bijzondere creaties van April´s Cherry

De creaties van April´s Cherry bestaan uit kaarsen, kandelaars, schaaltjes en vaasjes. Bijzonder, mooi en vooral duurzaam. De creatieve vormen en verrassende kleuren ontspruiten allemaal spontaan uit haar hart. Ze doet gewoon wat er in haar opkomt, ze doet het with love. Wat een vrijheid; doen wat je hart je ingeeft.
Inmiddels timmert ze met haar bedrijf goed aan de weg; April´s Cherry goes international. Europa, het Verenigd Koninkrijk en zelfs The USA. Wauw, petje af voor Cheryl-Lynn! 

Check hier een aantal van haar creaties! Bijzondere woonaccessoires voor je eigen stekje maar ook heel leuk en origineel om cadeau te doen. 

BOOMERANG Items wants to be the change

Ik wil ook mijn steentje bijdragen aan een mooiere wereld. Een wereld waarin we terug gaan naar de menselijke maat en verbinding, naar diversiteit in aanbod met liefde voor onszelf en voor alles wat leeft.
Dat is de reden dat ik naast First Class, Second Hand items ook gekozen heb voor het verkopen van nieuwe items. De Collectie Handpicked Items bestaat uit nieuwe, ongebruikte items van (voornamelijk) startende ondernemers die hun handgemaakte of zelfontworpen creaties aanbieden en die een aanvulling zijn op de tweedehands collectie van BI.
I just 🤎 creatieve en moedige ondernemers die hun hart durven te volgen! 

Cheryl-Lynn, je droom waar maken is niet altijd even makkelijk maar het geeft wel heel veel voldoening en vrijheid in het zijn wie je bent. Let´s go girl, we gaan ervoor! 

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

BODY KAARSEN APRIL'S CHERRY


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Gim ON

  Super mooie kaarsen en wat een tof verhaal erachter. Zou zeker de vrouwenlichaam kaars willen hebben! Keep on rocking with your booming items. Love it!!! 🤍 veel liefs

 • Cindy Dubbelman ON

  Wat een mooie kaarsen inderdaad! Heel tof! Vooral het vrouwen lichaam! Love it! ❤️ Cheryl – lyn veel succes 🍀! And Boomerang items wat gaaf dat je zo elkaar kan ondersteunen en tegemoet kan komen!

 • Chantal ON

  Super leuke kaarsen en ook heel erg leuk te weten wie erachter zit en hoe het gemaakt wordt. Een mooie aanwinst voor een woonkamer en wetend dat het ook nog duurzaam is, Hoe leuk is dat! Wens jullie veel succes en kan niet wachten tot de volgende blog, zo leuk! Xxx

 • Tessa ON

  Super gaaf! Een mooie toevoeging aan je winkel. En wat een leuke blog weer om te lezen 😃

 • Corrie ON

  Hartstikke leuk Deniz! Mooie kaarsen die je leuk kan decoreren! Liefs en veel succes 💖🌸💖Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!