EEN NIEUW BEGIN, EEN NIEUWE PLEK

Vorig jaar kon ik samen met mijn dochter aan een nieuw hoofdstuk beginnen in ons nieuwe huis.
Het huis dat ik kocht, ademde geschiedenis en sfeer uit en ik wist dat ik dat karakter wilde behouden terwijl ik ook mijn eigen stempel op de ruimte wilde drukken. Voor mij en mijn dochter was het belangrijk om niet alleen een huis, maar ook een echt thuis te creëren. 

¨Thuis is het plekje waar liefde woont¨

BLOG VINTAGE INTERIEUREen vintage inrichting, helemaal mijn ding

Ik heb een voorliefde voor het opknappen van meubels, dus begon ik mijn zoektocht naar unieke stukken die zouden passen in de sfeer die ik in mijn huis wilde hebben. Dat is het moment dat ik Deniz ontmoette, de gepassioneerde eigenaresse van BOOMERANG Items. Haar showroom en webshop zijn gevuld met vintage schatten die me meteen aanspraken.

Deniz begreep het belang van het behouden van de authentieke sfeer van een huis en dacht op alle vlakken met me mee. Uren kan ik in de showroom, die een schat aan meubels en accessoires biedt, rondlopen. Gezellig met een kop koffie even bijkletsen, hoort daar natuurlijk ook bij. Én, altijd wel weer met iets moois naar huis. Deniz weet precies de unieke stukken te vinden die bij mij en mijn huis passen.

Mijn favoriete plekje in huis is bij de open haard, waar een gezellig hoekje is ontstaan dat uitnodigt om te ontspannen met een goed boek. De zorgvuldig uitgekozen vintage meubels en tweedehands vintage woonaccessoires van BOOMERANG Items hebben dit hoekje getransformeerd tot een kleine oase. Het is de plek waar ik de drukte van de dag even vergeet, heerlijk bij de warmte van de haard.

¨Uitdrukking geven aan wie ik ben¨

BLOG VINTAGE INTERIEURUniek, met karakter en een verhaal

Het opknappen van meubels is voor mij niet slechts een hobby; het is een manier om mijn huis uniek te maken, mijn persoonlijkheid naar voren te laten komen. BOOMERANG Items heeft deze passie versterkt door door de schat aan unieke vondsten die mijn huis nu mijn thuis maken. Vintage meubels zijn niet alleen unieke objecten; het zijn verhalen, herinneringen en ze zitten boordevol karakter.

Dankzij BOOMERANG Items heb ik niet alleen meubels gevonden, maar ook stukjes geschiedenis die nu deel uitmaken van mijn eigen verhaal. Mijn huis is niet zomaar een huis; het is ons paleisje, van mijn dochter en mij. Het is een nieuw begin van een mooi & liefdevol verhaal.

Veel liefs,

Manouk

BLOG VINTAGE INTERIEUR


VORIGE BLOG


  • Sonja ON

    Ziet er heel warm uit !

  • Deniz ON

    Bedankt voor je gastvrijheid en de gezelligheid in je prachtige huis Manouk! Zo leuk om alle BOOMERANG Items terug te zien in je interieur. Snel weer een bakkie doen in de Showroom. xxx

  • Yolanda ON

    Ziet er heel gezellig en liefdevol uit Manouk! ❤️


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!