OTTO ROZING, DE DUURZAME MEUBELMAKER

Mag ik je de eerste real collab van BOOMERANG Items voorstellen; Otto Rozing, de duurzame meubelmaker uit Alkmaar.
Wat ben ik blij dat hij mij heeft benaderd. Zijn passie voor unieke, handgemaakte producten van gerecyclede materialen bevestigen mij dat door je hart te volgen we met zijn allen kunnen bijdragen aan een waardevolle samenleving met respect voor onze mooie wereld.

Volg altijd je hart, want dat klopt

Volgens Johan Cruijff, zijn grote voorbeeld, moet je anders durven denken. Oftewel; volg altijd je hart, want dat klopt. En dat is wat Otto heeft gedaan!
Na jaren verschillende beroepen in diverse sectoren uitgeoefend te hebben, besloot hij onlangs van zijn hobby zijn beroep te maken. Zijn hobby bestond uit het verzamelen van materialen die door anderen achteloos werden weggegooid en hij maakte er de mooiste creaties van. Gaandeweg werden zijn creaties mooier en verfijnder en begon hij de benodigde technieken en procedés onder de knie te krijgen. Waar creativiteit en autodidactische vermogens wel niet toe kunnen leiden! Creativiteit heeft hij niet van een vreemde trouwens, het zit in zijn genen.
 
Net als bij vele anderen rees ook bij hem de welbekende levensvraag; wat wil ik eigenlijk met mijn leven, wat geeft mij nu écht voldoening? Waar gaat mijn hart van kloppen? Bijzonder dat we antwoorden buiten onszelf zoeken, terwijl deze in ons zitten. Durf anders te denken: ¨Ik ben een duurzame meubelmaker¨ besefte Otto en besloot als zelfstandige verder te gaan.
Zijn eigen bedrijf duurzamemeubelmaker.nl. is een feit. Kijk eens op zijn website en laat je inspireren.

OTTO ROZING, DE DUURZAME MEUBELMAKER

¨Jezelf en anderen gelukkig maken, geeft voldoening¨

Inmiddels kennen vele ¨leveranciers¨ de weg naar Otto. Ze zijn maar al te blij om hun ¨afval-materialen¨ bij hem te kunnen deponeren. Hij maakt er de mooiste dingen van, functioneel of decoratief. Eigen ontwerpen of speciale verzoeken van klanten werkt hij nauwgezet en liefdevol uit.
De beste houten planken van allerlei houtsoorten worden geselecteerd, geschaafd, verlijmd tot één geheel en geïmpregneerd met gekookte lijnzaadolie. Geheel op milieuvriendelijke wijze. Van tafels, wandkasten, nachtkastjes tot snijplanken en messenhouders. If you can think it, you can make it.

Lange dagen maakt hij in zijn atelier in De Ondernemerstuin in Alkmaar waar hij ook nog eens door andere startende ondernemers geïnspireerd wordt. Dit voelt voor hem niet als werken maar als leven. Een duurzame meubelmaker zijn, geeft hem zoveel voldoening en plezier. En de liefde die hij in zijn creaties legt, wordt door zijn klanten zeer gewaardeerd.
Jezelf en anderen gelukkig maken, daar draait het volgens Otto uiteindelijk om. Als je dit ook nog eens kunt doen met respect voor onze mooie wereld, is ons geluk compleet. Ik ben het helemaal met hem eens.

Collab, let´s join forces

Met samenwerking bereik je zo veel meer. We raken door elkaar geïnspireerd, we leren van elkaar én groeien hierdoor. Wat een goed gevoel krijg ik van het met gelijkgestemden iets waardevols kunnen doen. Want to collab with me?

Als try-out heb ik een aantal producten van Otto in het BI-assortiment opgenomen.
Unieke, handgemaakte snijplanken, een messenhouder en veelzijdige wandplanken. Ik vind ze helemaal te gek en ze passen ook nog eens in de filosofie van BI, het zijn immers kringloop-pareltjes. 

Otto, op naar een vreugdevolle samenwerking!

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

OTTO ROZING, DE DUURZAME MEUBELMAKER


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Nick ON

  Dit gaat een daverend succes worden! Veel geluk! 😎🎉

 • Ruby ON

  Hout is Schitterend heel veel Succes

 • Duurzame meubelmaker ON

  Dank je wel iedereen voor de leuke reacties! ik kijk erg uit naar de samenwerking

  Groet
  Otto

 • Cindy Dubbelman ON

  Wat mooi om te zien dat er een samenwerking is ontstaan! Succes met jullie parels ❤️

 • Yolanda ON

  Wat gaaf die wandplanken en natuurlijk de samenwerking tussen jou en Otto! Heel veel succes en vooral plezier. 😊Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!