BLIJ MET BOOMERANG ITEMS

Wat kan het leven toch rare wendingen hebben. In dit geval zijn het gelukkig wel positieve wendingen, maar toch.
Ik moest halsoverkop verhuizen, terwijl ik midden in de opstart van mijn eigen bedrijf zit. Tel daar een 3-jarige peuter, een nieuw uit te zoeken interieur en weinig tijd bij op en je hebt alle ingrediënten voor stress! Gelukkig is er altijd een oplossing en daarom ben ik blij met BOOMERANG Items.

¨Er is altijd een oplossing, don´t stress¨

VINTAGE WOONACCESSOIRES

Mixen & Matchen, dat wil ik ook!

Deniz ken ik al vele jaren en ik heb vaak bij BOOMERANG Items geshopt. Van tweedehands merkkleding dames, kleding voor mijn kleintje tot vintage woonaccessoires. Ik volg Deniz en BI via Instagram en Facebook, ik lees ook regelmatig haar blogs en was eigenlijk heel erg benieuwd naar het mixen & matchen van haar nieuwe interieur en ook naar de nieuwe collectie Handpicked Items. Ik had al een leuke Fish (mijn sterrenbeeld) vaas gezien, die ik wilde hebben.
In de BOOMERANG Items Boutique kletsten we over haar nieuwe huis, het mixen & matchen en mijn nieuwe wendingen in het leven. Van het ene onderwerp rol je in het andere en dan is er ineens een oplossing voor mijn tijdgebrek en stress. Deniz wilde me helpen bij het inrichten van mijn nieuwe woning in de mix-&-match-stijl. Zoooo blij met BOOMERANG Items en Deniz natuurlijk!

¨Deniz regelt zelfs het vervoer¨

Mijn interieur op een presenteerblaadje 

Deniz heeft mijn interieur op een presenteerblaadje aangeleverd. Samen hadden we natuurlijk eerst doorgenomen wat ik precies wilde qua kleuren en stijlen. Ik heb foto´s van mijn appartement laten zien en we hebben een ¨rondje¨ boutique en opslag gedaan. Eerst moesten de grote spullen geselecteerd worden waar onder een sjieke, haast nieuwe, tweedehands bank in Eric-Kuster-stijl, een mooie vintage tafel en een antiek tafeltje met bijpassende stoeltjes. Daarna heeft Deniz de hoofditems gecombineerd met de vintage woonaccessoires en accessoires uit de collectie Handpicked Items (ook die niet in de webshop te koop staan en dat zijn er heel veel). Ik kreeg de voorstellen en tips via foto´s, gewoon via mijn WhatsApp en soms wipte ik even langs om de items te bekijken. Ideaal en tijdbesparend. Ik ben trouwens helemaal verliefd op mijn set vintage lampen van Kostka!
Het vervoer is ook door Deniz geregeld en het mooie is dat alles voorspoedig en zoals gepland verliep. Zulke meevallers kun je wel gebruiken tijdens een hectische periode. 

TWEEDEHANDS BANKSTEL

The finishing touch 

Het grootste gedeelte van mijn appartement is ingericht maar ik heb nog hoekjes en plekjes waar ik wat mis. Voor the finishing touch stuur ik foto´s van die plekjes waar ik nog wat wil hebben. We bellen, stemmen af en Deniz komt met voorstellen. Ikzelf had nooit bedacht een antieke kandelaar te kopen maar deze bronskleurige beauty staat op een vintage bijzettafeltje te pronken.

Deniz, duizendmaal dank voor je ideeën, creatieve oplossingen en de liefde die je er in legt. 

Kusjes,

Sonja Aleksic

VINTAGE SPIEGELS


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


  • Patricia ON

    Geweldig Sonja, op deze manier, het vertrouwen, de samenwerking, de finishing touch, allemaal zo belangrijk. Het uiteindelijke resultaat dat er voor zorgt dat je helemaal happy bent en alles goed is.
    Ik ken je niet, maar wens je veel geluk met alles. Geniet ervan met de kleine 💗💪🏼🍀 Groetjes, Patricia

  • Yolanda ON

    Ik kom snel naar het resultaat kijken, ben echt benieuwd! Maar Deniz en jou kennende is het vast en zeker mooi geworden. Veel geluk in je nieuwe woning en met je bedrijf. Alles IS goed!
    Dikke kus!


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!