SINTERKLAAS! KRIJG JIJ IETS LEKKERS?

De feestelijke decembermaand begint met het gezellige Sinterklaasfeest. De leuk versierde winkels en winkelstraten, de Sinterklaasliedjes die je in winkelcentra hoort, roepen mooie herinneringen bij me op. Sinterklaas; pure nostalgie voor volwassenen en een spannende tijd voor jonge kinderen. Als ik er aan terugdenk, moet ik altijd lachen. Wat was ik toch goedgelovig! Zodra de dikke Bart Smit & Intertoys catalogi, vol cadeautips voor Sinterklaas en leuke Sinterklaas cadeaus, op de mat vielen, mocht ik van mijn ouders aankruisen wat ik wilde hebben van Sinterklaas. Maar ik kreeg gelijk de waarschuwing erbij; alleen als je lief bent, krijg je leuke Sinterklaas cadeaus en iets lekkers! De kruisjes waren niet te tellen! Sinterklaas! Krijg jij iets lekkers?

Pakjesavond, spannend.... 

Vanaf het moment dat Sinterklaas in Nederland was, mocht ik elke avond bij de verwarming (!) mijn schoen zetten met daarin wat lekkers voor Amerigo. En elke ochtend ging ik vol verwachting kijken wat er in mijn schoen zat. De ene dag zaten er wat pepernoten, marsepein en schuimpjes in, de andere keer een leuk klein Sinterklaas cadeau. De spanning werd langzaam opgebouwd tot aan Pakjesavond. En dan was het zover! Pakjesavond, spannend... Sinterklaas en Zwarte Piet bonkten aan onze deur. Uit de foto's van destijds kun je de spanning nóg voelen, ik had er rode konen van. Gelukkig! Ik was blijkbaar toch lief geweest want ik kreeg een paar leuke Sinterklaas cadeaus (een aantal van mijn aangekruisde favorieten) en veel lekkers. Ik moest er natuurlijk wel een paar liedjes voor zingen. Wat was ik opgelucht als ze weer vertrokken waren en ik mijn cadeautjes allemaal mocht openen.

Sinterklaas, what´s in a name

Zo rond mijn 7e werd ik door klasgenootjes ruw uit mijn Sinterklaas-droom gehaald. Ik kon het niet geloven! Al snel gaf ik mijn desillusie een plekje. Ok, Sinterklaas bestaat misschien niet maar dat kind in mij nog wel en die zal ik altijd koesteren hoe oud ik ook word. En tot op de dag van vandaag I´m still happy for no reason. Want ik weet gewoon zeker dat er ¨iets¨ is wat onze wensen in vervulling laat gaan. Als je er maar in gelooft. What´s in a name! 

Leuke Sinterklaas cadeaus bij BI

Wij vieren onder vrienden nog Sinterklaas. Gewoon omdat de hele sfeer erom heen gezellig is. Een lootje trekken, een grappig gedicht schrijven, de surprise maken, cadeautips voor Sinterklaas uitzoeken en Sinterklaas cadeau ideeën op doen. Dan het feestje zelf. Lekkere hapjes, marsepein, pepernoten, warme chocolademelk en heerlijk lachen. Geweldig toch! 

Vier jij nog Sinterklaas voor je kindje(s) of met familie en vrienden? Bij BOOMERANG Items kun je een goedkoop Sinterklaas cadeau kopen. Ik heb mooie, leuke Sinterklaas cadeaus volwassenen en Sinterklaas cadeautjes kind in mijn assortiment. Wil je Sinterklaas cadeau ideeën op doen, sroll dan op je gemak door de Collectie All Items

Online kringloop leuke Sinterklaas cadeaus shoppen is heel hip! Ook een cadeaubon is heel leuk om te geven. Check de BI Gift Card.

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te struinen naar leuke Sinterklaas cadeaus. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP 

LEUKE SINTERKLAAS CADEAUS | GOEDKOOP SINTERKLAAS CADEAU


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Irem ON

  Hi Deniz,

  Allereerst wat een toffe winactie! Als ik aan sinterklaas denk, begin ik al kaneel te ruiken. De lekkere geuren die ik overal ruik maakt me helemaal vrolijk! Daarnaast denk ik aan de Sinterklaas viering op mijn basisschool waar ik als een Piet mocht verkleden. De spanning kan ik niet beschrijven wanneer de Sint in de klas kwam en vroeg of we ons gedragen. Ik was altijd bang dat Sint wist dat ik soms ondeugend was. Aan het einde van de dag kwam ik vrolijk naar huis met een cadeautje van Sint :)

 • Nicky ON

  Hii!
  De tijd vliegt, voor je het weet inderdaad alweer december… :) 🛷
  Super leuke blog, haalt je direct weer in de Sinterklaas sferen!! 🎁🍬🍭
  Vroeger ’s avonds onze schoen zetten en zonder enkele moeite ons bed uitkomen in de ochtend om te zien of we geluk gehad hadden die nacht en wat leuks of lekkers gekregen hadden van de Sint!
  Tot je om je heen steeds vaker de geruchten hoort dat het verzonnen is en dat Sinterklaas niet echt bestaat :( Ergens wilde ik het geloven maar aan de andere kant toch bang om Sinterklaas teleur te stellen door niet meer in hem te geloven, en zo direct al het snoepgoed en de cadeaus mis te lopen 😅
  Nu ik Paca de Alpaca zie begin ik toch weer stiekem te geloven in Sinterklaas… 😌 Zou het dan toch… 🤫

 • Nathalie van Ammers ON

  Mijn illusie was in 1x weg op mijn 6e doordat ik me moeder de schoenen zag vullen toen ik naar de wc moest 😅 Maar hield me mond tot na 5 December 😂

 • Romina ON

  De decembermaand heeft altijd al iets magisch gehad voor mij! Als klein meisje begint het met het vieren van Sinterklaas. Ik kan me nog goed herinneren dat iedereen in de klas bang was om meegenomen te worden naar Spanje in de zak van Sinterklaas. Maar ik niet.. ik hoopte juist dat ik meegenomen zou worden zodat ik bij mijn oma op visite kon!

  Zodra je ouder wordt ga je Kerst en Oud & Nieuw ook steeds meer waarderen. Ik hooou van kerst!

  En wanneer je denkt dat de decembermaand niet magischer en liefdevoller kan zijn, verwacht ik ook mijn eerste kindje in december! Ik kan echt niet wachten om deze mooie momenten, feestdagen en magische maand met hem en de vader van mijn zoon (die óók in december jarig is) te delen💙

 • kelly pechtold ON

  Sinterklaas vind ik echt de gezelligste tijd van het jaar! Stiekem is het toch heerlijk dat het eerst Sinterklaas is en dan daarna ook nog kerst! Love december! Bij mij roept het vooral het gezellige gevoel op. Samen met m’n dochtertje het Sinterklaasjournaal kijken, kruidnootjes eten met de kindjes, de geur van een boterletter in de oven, de gezichtjes van de kinderen op mijn werk als Sinterklaas aankomt, de pieten die gek doen, maar vooral heel veel gezelligheid met de familie!Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!