DREAM IT & MAKE IT HAPPEN!

Alles in onze wereld is ooit een droom, wens of gedachte geweest. Een tijd terug was mijn droom ondernemer te worden en toen ¨out of the blue¨ was daar BOOMERANG Items.
Wat ben ik gelukkig als ik kan doen waar mijn passie ligt. Het is niet altijd even makkelijk en soms slaat de twijfel toe maar dan gebeurt er weer iets waardoor ik weet dat ik het juiste doe. Dat iets kan een goede ¨verkoopdag¨ zijn of bemoedigende woorden van mijn partner Jasper. Maar wat me het meest gelukkig maakt, is de waardering die ik van mijn klanten krijg. Er is niets mooiers dan bevestigd te krijgen dat hetgeen je doet, ook van waarde is voor anderen. Wat is het volwassen worden, het kind in je blijven koesteren én het leven toch mooi. Dream it & make it happen! 

Keep on dreaming

Het mooie van je hart volgen is dat je niet precies kunt inschatten wat er allemaal op je pad komt en hoe dingen zich zullen ontwikkelen. Je geeft je simpelweg over aan wat je binnenin voelt. Ik ben trouwens ook niet van het tot in detail uitstippelen van de route. Boring, ik laat me liever verrassen. Dit maakt je flexibel en soms wat overmoedig maar op deze manier ontstaan wel nieuwe ideeën en dromen. Keep on dreaming, je leven wordt er alleen maar rijker van.

BOOMERANG Items Boutique, een droom die uitkomt

Wat ik in het afgelopen jaar als ondernemer ervaren heb, is dat een online kringloopwinkel hip is en dat online shoppen gewoon helemaal bij deze tijd hoort. Het is makkelijk en we shoppen wanneer het ons uitkomt.
Maar we blijven gelukkig toch mensen die ook van gezelligheid en socializen houden. In een fysieke kringloopwinkel kun je heerlijk struinen, contact maken met anderen en natuurlijk de kringloop-pareltjes voelen en zien. Alleen of samen, heerlijk kringloop shoppen in een fysieke winkel! Een praatje maken met de winkelier, ter plekke je partner overtuigen dat die mooie brocante eettafel écht in jullie interieur past of met je dochter tweedehands vintage kleding passen. Menselijk contact maakt niet alleen het leven maar ook het winkelen waardevol en is vooral heel gezellig. Ik ontving dan ook steeds meer en meer klanten in mijn bedrijfspand die het fysieke shoppen en het persoonlijke contact toch wel erg fijn vinden. Ook ik geniet hier enorm van en langzaam groeide het idee om een fysieke winkel te openen.
Dream it & make it happen: vandaag, 1 december 2021 heb ik de sleutels van mijn winkelpand ontvangen. Wat een geweldige kans om dit te mogen doen. BOOMERANG Items Boutique is coming soon

En nu is er werk aan de winkel! Ik wil zo snel mogelijk mijn boutique openen. Gelukkig heb ik zoveel lieve mensen om me heen die me willen helpen, dat gaat helemaal goed komen.
Via mijn BIB-pagina houd ik jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Stay tuned!

¨Dankbaarheid is de kortste weg naar geluk¨

Dankjewel lieve klanten, familie & vrienden.

Tot snel!

VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP 

BOOMERANG ITEMS BOUTIQUE


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Ivonne ON

  Deniz, je boutique is zo gezellig! Je Items mooi en apart het is een shop geworden waar je de hele dag wilt blijven en steeds weer iets nieuws ziet…..ga zo door, wij zijn er blij mee!

 • Ilja Snoek ON

  Super mooi pand! Past helemaal bij alle toffe spullen die je hebt. Heel veel succes Deniz🍾

 • Patricia ON

  Geweldig Deniz en ja, superleuk pand 😍 Alle vertrouwen dat dit gaat lopen als een trein, want idd, internet is makkelijk, maar real life en sociaal contact onmisbaar. Succes met klussen en ben ervan overtuigd dat het een parel in Ridderkerk wordt.
  Half december, mooie tijdsplanning en gaat je zeker lukken. Keep on dreaming girl en alles komt goed. Heel veel succes 🙏🏼✨🍀❤️😘😘😘

 • Cindy Dubbelman ON

  Lieverd,

  Wat een mooi moment om weer even stil bij te staan! Ik ben onwijs trots op BI! Wat een movement, statement en positionering! Chapau 🙌🏻🍀 ik wens je veel succes met de volgende stap van BI ❤️

 • Corrie ON

  H❤️rtelijk Gefeliciteerd met je mooie boutique Deniz ! Wat zal je het gezellig worden!
  Mooie leuke tijd !
  Liefs 🎄💖🎄Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!