VERANDEREN OM JEZELF TE BLIJVEN

Wat leuk dat ik een stukje mag schrijven voor BOOMERANG Items en andere mensen hiermee kan inspireren!

Ik ben Ivonne, een kopende én doorverkopende klant van BI.
Kringloop en tweedehands shoppen doe ik al zo lang. Eerst vanuit noodzaak maar nu omdat ik het gewoon heel leuk vind. Al bijna 30 jaar woon ik alleen met mijn kinderen (de jongste woont nog thuis) en ja dan heb je geen groot budget om nieuwe, vaak dure spullen te kopen.
Ik heb het eigenlijk nooit erg gevonden. Heel mijn inrichting bestond uit spullen van kringloopwinkels of van Marktplaats. Het eerste wat mensen die bij mij over de vloer kwamen, zeiden: ¨oh, wat gezellig bij jou....¨. Een compliment!
Terugkijkend, vind ik dat ik het als alleenstaande moeder met een beperkt budget goed heb gedaan maar het vooral heel gezellig heb kunnen maken. Mijn kinderen zijn mooie mensen geworden, ik ben trots op hen en mezelf. Ik heb het toch maar ¨even¨ voor elkaar gekregen.

Veranderen om jezelf te blijven, je inrichting verandert mee

In de loop van de jaren zijn we best vaak verhuisd. Mijn inrichting veranderde net zo vaak mee; een nieuwe stijl en kleuren, altijd weer anders. Heerlijk. Ik ben sowieso iemand die niet lang hetzelfde interieur heeft, dus ik vind het fijn steeds met kleine woonaccessoires en accenten van stijl te veranderen.
Mensen worden ouder en ontwikkelen een andere smaak. Wat je 20 jaar terug bijvoorbeeld nog te gek vond, vind je nu niks meer. Veranderen om jezelf te blijven, betekent dus ook je inrichting veranderen. Want vooral thuis moet je jezelf kunnen zijn en dus fijn voelen. En mijn thuis is helemaal mijn gezellige Ivonne-stekje. 

BLOG VERANDEREN OM JEZELF TE BLIJVEN

BOOMERANG Items, kringloop maar dan anders

Online kringloop shoppen en kringloop spullen blijf ik gewoon leuk vinden. Daarom was ik zo blij dat ik via Marktplaats de advertenties van Deniz ontdekte. Ik zag zulke leuke spullen voorbij komen en wilde weten waar BOOMERANG Items zat. Ik nam contact op en ging naar haar opslag. Ik moet er trouwens niet te lang binnen zijn, want ik zie té veel mooie spullen. Het verschil met andere kringloopwinkels is dat bij BI de mooiste dingen staan, altijd netjes gepresenteerd en vaak heel apart en bijzonder zijn. De BI-items komen overal vandaan.

Wat ik ook héél fijn vind, is dat je je eigen spullen die je niet meer wilt of in de weg staan ook via haar kunt doorverkopen. Leuk om je eigen spullen in haar mooie collectie te zien staan.
En nu opent Deniz ook een eigen winkel. Ik kan niet wachten om daar rond te snuffelen! 

Veranderen van stijl, ik ben er blij mee!

Kortom; kringloop shoppen bij BI is ideaal als je van stijl wilt veranderen (zoals jijzelf ook verandert), niet de hoofdprijs wilt of kunt betalen en misschien iemand anders wilt verassen met leuke en aparte items!
Ik ben verkocht! Ik heb inmiddels leuke spullen en aparte woonaccessoires bij BI gekocht die passen in mijn nieuwe retro-stijl. De gekochte spulletjes geef ik een mooi plekje in mijn interieur en daar maak ik dan foto's van. Die stuur ik naar Deniz toe, dit vindt ze altijd heel leuk en bijzonder.

Klasse zoals Deniz dit allemaal met volle overtuiging en enthousiasme doet. En knap hoe zij dit alles onderneemt in een best moeilijke tijd...

Ik ben er blij mee!  🤗🤗❤

Ivonne

BLOG VERANDEREN OM JEZELF TE BLIJVEN BOOMERANG ITEMS


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Linsey ON

  Je Yvonne-stekje ziet er super tof uit! Powervrouw!

 • Patricia ON

  Wat leuk Ivonne 🥰 Ja, inderdaad, je verandert, dus je interieur verandert mee. Denk ook dat een bepaalde stijl en zeker ook kleuren, op dat moment bij je leven passen, of dat je het nodig hebt. Heb zelf, een (kort) poosje, alles zwart met rood gehad, nu haat ik het 🤷‍♀️, tenminste voor mezelf 😂 Nu alles in natuur en lila. En ja natuurlijk kan een kwast of spuitbus uitkomst brengen, maar niet altijd.
  Nieuwe dingen zijn nodig in huis. En juist dat nieuwe is zo leuk bij BI, want daar is alles, voor ons, nieuw. Je kijkt je ogen uit en zoveel leuke, maar vooral mooie dingen, die zo een tweede (of misschien wel 3e) leven waard zijn.
  Heerlijk om zo te shoppen en te scoren. Vind je foto’s geweldig. Zo kan iedereen zien wat een waarde verandering heeft. Je ziel, je geluk, je uitstraling, kortom, je innerlijke verandering, geweldig. Dank je wel 🤗💞

 • Ivonne ON

  Wat leuk Yolanda! Hoop snel….

 • Yolanda ON

  Het is nog gezelliger dan ik dacht. Binnenkort kom ik bij je op de koffie! 🧡


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!