HOLLYWOOD REGENCY STYLE IS HOT, HOT, HOT!

Bijzonder dat mode en interieurstijlen uit vervlogen tijden ineens weer helemaal in raken. 
De jaren ´30 uit de vorige eeuw, dat klinkt voor mij, geboren in 1992, zo verschrikkelijk ver terug. History! Maar wat ben ik blij dat ik in de 21ste eeuw nog wat van die sfeer meekrijg. De Hollywood Regency Style is weer helemaal hot!

Hollywood Regency Style 

De golden years in Hollywood, zo werden de jaren ´30 genoemd, met glamorous filmsterren die hielden van interieurs vol weelde, luxe, glamour en van alles too much, too big. Hollywood Regency Style is flamboyant, expressief, spannend en fout, drama maar ook weer heel sensueel. Grote spiegels, grote vazen en grote keramische figuren, het liefst koninklijke dieren. Groot is the keyword en het moet vooral heel erg shinen. Fluweel en velvet, de rijke stoffen. Messing, hoogglans gouden accenten. Porselein en keramiek. Dé materialen die je nodig hebt. Overdreven maar toch ook op een bepaalde manier sophisticatedI love it! 

Go Hollywood Regency Style met woonaccessoires van BOOMERANG Items

BOOMERANG Items heeft mooie woonaccessoires om jouw interieur de finishing Hollywood Regency touch te geven. Heb je lef en passie? GO HOLLYWOOD REGENCY STYLE!

Check de collectie tweedehands Interieur

Langskomen om Hollywood Regency Style items in het echt te zien en te voelen? You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE WINKELEN HOLLYWOOD REGENCY GLAM STIJL

HOLLYWOOD REGENCY STIJL HOLLYWOOD GLAM INTERIEUR BOOMERANG ITEMS


VOLGENDE BLOG


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!