Christmas is coming! Check de kerst-collectie 🎄
cart SHOPPING BAG 0

SINTERKLAAS IN TIJDEN VAN CORONA, WE MAKEN HET GEWOON GEZELLIG!

De Corona-crisis hakt erin! Het is verdrietig wat er allemaal met ons in Nederland en de hele wereld gebeurt. Zeker nu de feestdagen voor de deur staan. We mogen niet opgeven en samen moeten we proberen er iets gezelligs van te maken. Vooral voor de kleintjes. Sinterklaas wil dat we ondanks deze rare tijden, creatieve oplossingen vinden om toch Pakjesavond te kunnen vieren.

Sinterklaas vieren met tweedehands cadeaus, dat is niet alleen duurzaam en voordelig maar vooral heel leuk!

Het feest begint eigenlijk al met de voorbereidingen. Lootjes trekken, cadeautjes kopen, gedichten schrijven, lekkernijen in huis halen en verzinnen hoe je de avond wilt invullen. Oh, vergeet de chocoladeletters niet. Kom je al in de stemming? Ook met de nodige aanpassingen gaat het ons lukken! Laat je niet ontmoedigen. Maak gebruik van bijvoorbeeld videobellen met familie om toch samen te kunnen zijn.
Alles is natuurlijk gericht op de kids want daar draait het uiteindelijk om, Sinterklaas is een kinderfeestje. Gelukkig voelen veel volwassenen zich ook nog een kind, zeker met Sinterklaas. Bij mij gaat het in ieder geval altijd kriebelen. Be happy for no reason, like a child!

Tweedehands Sinterklaas cadeaus kopen voor de kleintjes en de grotere kleintjes

Bij BOOMERANG Items kun je leuke Sinterklaas cadeaus kopen voor de kleintjes en de grotere kleintjes. Tweedehands Sinterklaas cadeaus die mooi, leuk, duurzaam en voordelig zijn, snuffel eens rond in de webshop.

Langskomen om de tweedehands Sinterklaas cadeautjes in het echt te zien en te voelen? You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van het item. Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE WINKELEN HOLLYWOOD REGENCY GLAM STIJL

TWEEDEHANDS SINTERKLAAS CADEAUS ONLINE KOPEN TWEEDEHANDS SINTERKLAAS CADEAUS BOOMERANG ITEMS WEBSHOP NEDERLAND

OLDER POST NEWER POST


JUMP ON!