LET´S GO BOHO!

Tot midden maart 2020 leefde ik mijn mooiste leven op Ibiza. Like a bohemian.
Ik ben werkzaam als zelfstandig Creative Designer voor klanten wereldwijd. Voor een korte business-meets-pleasure-trip vertrok ik naar Nederland, niet wetende dat ik er drie maanden later nog steeds zou zijn. Hallo Corona, nog bedankt hé ;-).

Ibiza
Op Ibiza bezoek ik regelmatig marktjes, zowel de bekende hippie markten zoals Las Dalias in San Carlos maar ook private closet sales in mooie oude finca’s (boerderijen) ergens verscholen in de bergen aan de Noordkant van het eiland.
De vlooienmarkt gelegen op een paarden-racebaan in Sant Jordi is wel echt mijn
favoriet. Regelmatig ga ik hier op zaterdagochtend op zoek naar mooie pareltjes of om gewoon lekker rond te struinen en inspiratie op te doen.
Het is altijd een sociale aangelegenheid. Mensen komen hier samen, van jong tot oud, het hele jaar door. Er zijn hier veel locals te vinden want deze markt is minder bekend bij de toeristen. Ook is er vaak livemuziek. Iedere zaterdag is het weer volle bak. Zowel letterlijk als figuurlijk.

Pass items on 
Op de vlooienmarkt kun je zelfgemaakte producten kopen, maar ook veel vintage en antieke items. Van kleding, speelgoed tot meubilair, voor ieder wat wils.
De meeste mensen verkopen hun spullen vanuit de koffer​bak​ van hun auto. Dat is het mooie van deze markt, mensen verkopen veelal hun eigen spullen. Omdat het een klein eiland is, rouleren spullen vaak en krijgen ze een tweede, derde of misschien wel vierde leven.
Dat is wat BOOMERANG Items en vele eilandbewoners gemeen hebben; they pass items on en love tweedehands spullen.

Collab
Toen Deniz mij vroeg of ik de Branding en Design wilde creëren voor BOOMERANG Items was ik dan ook meteen enthousiast. Een concept naar mijn hart dat tegelijkertijd ook mooie herinneringen oproept aan mijn geliefde eiland. 
Met veel plezier kijk ik dan ook terug op onze samenwerking. En nu dat ik langere tijd in Nederland verblijf heb ik dan ook de kans gegrepen om bij haar langs te gaan om wat leuke BOOMERANG items te shoppen. Het is onder andere een mooie lampenkap geworden. 

More is more
Tijdens mijn shop-sessie vroeg Deniz of ik op de foto wilde voor een Instagram post, het door ons bedachte simpele idee voor de foto's liep al snel uit tot een complete Boho Setting.
Het is een kleurrijke, vrolijke setting geworden, een eclectische bonte mix van
patronen en mijn favoriete items. Om hebberig van te worden! Chaotisch, druk en weelderig net als mijn favoriete markt op Ibiza. 
Aangezien de zomer officieel begonnen is en ik niet op Ibiza ben, grijp ik graag elke gelegenheid aan om een stukje Ibiza in Nederland te creëren. Missie geslaagd!

Laten we hopen dat nu Corona zich koest houdt we ons leven weer normaal kunnen oppakken. Eind augustus vlieg ik weer terug naar Ibiza om op the bohemian way verder te werken aan mijn projecten. Maar… met Nederland, always in my 🖤!

Mucho amor,

Veronique Kox

BLOG BOOMERANG ITEMS LET'S GO BOHO - VERONIQUE KOX


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


  • Yolanda ON

    Ik kom snel langs op Ibiza, buurvrouw!!! 💖


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!