WAARDEREN KUN JE LEREN

Mijn naam is Cindy Dubbelman, ik ben dertig jaar en ben geboren in Rotterdam. Ik ben mede door mijn vriendinnen geïnspireerd om een toffe blog te schrijven voor de website van BI. Wat betekent BI nú voor mij en wat heeft BI voor mij betekend?

Als ik terugkijk naar de afgelopen maanden dan heb ik veel inspiratie opgedaan op het gebied van lifestyle en wonen. Dit kwam namelijk door het feit dat ik midden in een verbouwing zat van mijn eigen huis. Hoe wordt de indeling, welke sfeer/woonstijl ga ik toepassen, wat te doen met de keuken, badkamer en woonkamer? En zo kan ik nog wel eindeloos doorgaan!

"Een verbouwing is geweldig. Zeker als deze binnen het budget blijft en eindelijk achter de rug is!"

BLOG WAARDEREN KUN JE LEREN | BOOMERANG ITEMS 

Ik hoef denk ik niet te vertellen dat een verbouwing je niet in de koude kleren gaat zitten en dat de kosten hoog op kunnen lopen! Daarom was BI voor mij in de tijd van inrichten zo fijn! Ik weet wat ik wil en vaak hangt daar een prijskaartje aan vast. Bij BI heb ik zoveel meubels & woonaccessoires weten te scoren en dat voor een zacht en kwalitatief waardige prijs! Daar was mijn portemonnee natuurlijk blij mee! Bij BI wordt er namelijk ook gekeken naar de eventuele “gebruikssporen” en op basis daarvan wordt aan het product een rating en prijs toegekend. Ikzelf vind dit erg prettig, ik weet wat ik kan verwachten en betaal hier dan ook naar. Vaak is dit zelfs nog boven mijn verwachtingen als ik mijn gevonden parels van BI binnen krijg!

Met hart en ziel

De afgelopen periode heb ik mogen bewonderen hoe BI zich heeft ontplooid. Wat begon als spullen verkopen om “ruimte” te maken in de garage, werd meteen goed aangepakt door Deniz. De bezieling die ze vanaf het begin al toepaste bij het aanbieden van de producten destijds via marktplaats, heeft zich ontwikkeld tot een ware representant van het aanbieden van tweedehandse producten met een eigen online webshop, ruime opslag en wie weet binnenkort een eigen winkel waarbij passanten zich kunnen laten verwonderen door de prachtige items van BI.

Wat je bij BI kan vinden, is erg gevarieerd! Ik kan namelijk niet alleen voor het inrichten van mijn huis bij BI terecht maar ook voor kleding, boeken en natuurlijk OTHER STUFF! Dat vind ik nou zo tof, iedere keer houd ik de website in de gaten en zie natuurlijk altijd weer wat nieuws! Voorheen had ik nooit kunnen bedenken dat ik tweedehandse producten zou inslaan bij het inrichten van mijn nieuwe huis of het kopen van een “nieuwe” jas! Dit heeft denk ik ook te maken met hoe je het product aanbiedt. Zeg nou zelf, de manier waarop de producten van BI worden aangeboden, is absoluut het tegenovergestelde van wat je verwachtingen zijn bij het aanbod/kopen van tweedehandse artikelen! BI is meer van deze tijd met prachtige parels.

Leren waarderen door anders te willen kijken

BI heeft daarom mijn kijk op het kopen van tweedehandse producten in positieve zin veranderd. Men kan namelijk een product nooit gebruikt hebben en toch wordt het als “tweedehands” beschouwd. Het tegenovergestelde kan natuurlijk ook. Een product met zichtbare gebruikssporen maar daar wordt de prijs dan ook op gebaseerd. Ikzelf vind gebruikte items vaak de leukste parels die ertussen kunnen zitten. Zoals laatst; ik heb een Dressbuddy met een low BI-rating weten op te pimpen door simpel weg het zwart te spuiten! GAAF dat hij nu is!! (Zie pic hieronder).
Zo zie je maar, je kunt bij BI kostbare schatten vinden door simpelweg je zienswijze te verbreden en anders te leren kijken naar gebruikte producten. Verrijk jezelf en laat je inspireren!

Veel liefs,

Cindy


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Rusmira ON

  Lieve Cin, Ik heb pas geleden je mooie paleisje in het echt mogen bewonderen. Wat hebbben wij daar heerlijk gegeten en gezellig gekletst. Het voelde echt als thuis! Mede door de mooie en super stijlvolle inrichting kon ik uren naar alles blijven kijken en bewonderen. Geniet ervan! 😘

 • Cindy Dubbelman ON

  Dank jullie wel allemaal voor jullie lieve berichten! ❤️

 • Tessa ON

  Super leuke blog! En heel veel geluk in je woning x

 • Linsey ON

  Wat heerlijk dat je zo fijn in je nieuwe huisje zit! De items van BI passen perfect bij de uitstraling die jij voor ogen had en zijn een perfecte aanvulling.

  Geniet ervan! <3

 • Corrie ON

  Grote Klasse Cindy!
  Dat jij zo je huis stijlvol en gezellig heb kunnen inrichten met de spullen van Boomerang ! En de prijs is het bewijs dat je voor veel weinig betaald! Ik vind het ook altijd gezellig om even bij haar te kijken ! Laatst een leuke taartstolp gekocht met een schitterende taart erin ! En dat inspireert mij weer enorm , om ook weer zelf kunst taartjes en gebakjes te maken ! Veel plezier in je huisje Cindy!Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!