LAAT JE VERWONDEREN!

Wat gaaf dat ik ben benaderd om een stukje te schrijven voor het topic "Inspirational People & Collabs"!
Toen Deniz dit aan mij vroeg, moest ik wel even diep nadenken. Iets inspirationals schrijven is namelijk nog best lastig...
Om ideeën op te doen, ben ik gaan brainstormen over de dingen die mij de laatste periode hebben geïnspireerd. En eigenlijk kom ik toch steeds weer uit op BOOMERANG Items!

BI staat voor mij namelijk niet alleen voor de verkoop van 2e hands pareltjes, maar vooral ook voor durven! Durven je dromen achterna te gaan, durven je hart te volgen en durven te doen waar jij passie voor voelt. Door te durven, heeft Deniz het voor elkaar gekregen om deze fantastische onderneming neer te zetten en te rocken!

In het afgelopen jaar liep ik op persoonlijk vlak enorm vast. Ik durfde namelijk niet. Met als gevolg dat ik mij totaal niet meer happy voelde. Mijn besties hebben mij er toen continue aan herinnerd dat je in dit leven altijd je hart moet volgen, hoe eng dit ook lijkt. "Kijk maar naar mij", zei Deniz dan altijd, verwijzend naar de tijd dat ze vanuit een schuur ergens in de polder spulletjes begon te verkopen. "Ik had toen helemaal niks maar heb toch mijn hart gevolgd... en kijk waar ik nu ben!". 

Wat ben ik blij dat ik mij in die tijd door het verhaal van BI heb laten inspireren! Door erin te vertrouwen dat alles goed komt, zolang je je gevoel maar volgt, heb ik de sprong in het diepe genomen. En wat bleek? Zo eng was het niet! Sterker nog, vanaf het moment dat ik besloot naar mijn gevoelens te luisteren, zijn er enkel positieve dingen op mijn pad gekomen! Één van deze positieve dingen was een fijne nieuwe woning, een heerlijk plekje voor mezelf. En ook in deze woning is BI een terugkerend item. Want hoe leuk is het om je nieuwe huisje in te richten? Als je in je eentje gaat wonen, is dit alleen soms wel wat lastiger. De rekeningen moeten namelijk toch allemaal betaald worden. Gelukkig kon ik ook hiervoor weer bij BI terecht. Ik heb er een hoop leuke spullen voor mijn interieur kunnen scoren. Mede hierdoor is mijn nieuwe huis gaan voelen als een thuis.

De afgelopen periode was voor mij er één vol veranderingen die mij heeft gemaakt tot een "new me". Door te investeren in mijn innerlijke zelf, zijn er een hoop dingen op mijn pad gekomen. Maar ook investeren in je uiterlijke zelf kan zorgen voor nieuwe energie. Voor mij persoonlijk speelt mooie kleding hierbij een grote rol. Als ik een toffe outfit aan heb, voel ik mij namelijk erg zelfverzekerd. Vooral items die niemand anders heeft, zorgen ervoor dat ik mij krachtig voel. In de winkels zie je jammer genoeg vaak overal dezelfde soort kleding. Ik vind het dan ook ontzettend fijn om tussen de kledingrekken bij BI te snuffelen. Telkens weer vind ik er te gekke outfits, die ik nog niet eerder in een winkel heb zien hangen. Van zomerse cocktailjurken tot winterjassen en van te gekke pumps tot designertassen, ik vind altijd wel iets speciaals.

Eigenlijk best gek, als ik er zo over nadenk. Voorheen kocht ik namelijk nooit tweedehands items. Voor mij had dit altijd een beetje een stoffig imago. Ik had nooit verwacht dat je juist tussen second hand spullen en kleding, zoveel tofs tegen kon komen! Spullen met karakter, spullen met een verhaal. Spullen die het verdienen een tweede kans te krijgen, juist doordat ze een bijzondere background-story hebben. Heerlijk vind ik het dan ook om rond te struinen in de opslag waar BI momenteel gevestigd is. Ik raak er nooit uitgekeken en ontdek er steeds weer iets nieuws. Ik blijf me er dan ook telkens weer verwonderen. En dat vind ik mooi, want hoe ouder je wordt, hoe minder snel je betoverd raakt. Bij BI voel ik mij stiekem als een kind in een grote schatkist. Een schatkist vol met verborgen pareltjes, klaar om opnieuw ontdekt te worden.
Prachtig toch?!

Bij mij is het tijdens het schrijven van mijn story weer gaan kriebelen om even langs BI te gaan.
Graag wil ik afsluiten met de wens dat jullie je allemaal vrij en krachtig genoeg voelen om ook je hart te volgen.
En bovenal: vergeet niet te genieten van de fijne dingen in het leven en laat je verwonderen door al het moois om je heen!

Liefs,
Linsey

LAAT JE VERWONDEREN BLOG BOOMERANG ITEMS


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Patricia ON

  Hoi allemaal, eerst even compliment aan Lindsay 💪🏼 Power is Love ❤️ Inspiratie is Power 👊🏼
  Zit ook in een beetje zelfde situatie. Na jaren, terug op jezelf en idd wat Deniz ook zegt: volg je hart. Vaak makkelijker gezegd dan gedaan, maar toch ➡️❤️➡️❤️
  En dat kom je in een al wat ouder huisje terecht (gelukkig, want houd niet van strak en modern).
  Maar daar horen ook geen moderne spullen in. Ja, deels natuurlijk wel, ontkom je niet aan. Dan ga je nadenken 🤔 en omdat ik ook al eerder bij Deniz kleine spulletjes had gescoord, dacht ik: Yes, secondhand, iets een tweede leven geven, is vaak zo leuk en geeft een goed gevoel. Meubels hebben karakter en stralen warmte uit. En ja, ook die 2 stoeltjes, niet exact de kleur, maar met 2 rechterhanden, komt dat helemaal in orde en verander je iets dat van iemand was, ineens iets dat echt “jou” is.
  Vroeger liep ik een tweedehands winkel wel eens binnen, maar de geur was genoeg om snel weer weg te gaan. Bij BI is dat niet, je loopt gewoon in een super winkel, waar alles uniek is, geen 10 in een dozijn, wat wil je nog meer 💞 Wat je koopt is dus uniek en je voelt de liefde, je voelt het karakter.
  Nog even eerst op de website gekeken, voor niet te missen toppertjes 🤓 maar is helemaal goed gekomen.
  Dus klein budget, nieuw leven opbouwen en gewoon gaan, gewoon doen. Gewoon omdat het kan 🥰 Dank je wel Deniz, voor je niet in toom te houden liefde voor je vak, want dat is het. Met voelbare positive vibes bereik je het meest, zo niet alles 💞💞

 • Tessa ON

  Prachtig stuk ❤️ Always follow your heart 🥰

 • Corrie ON

  Ik weer eerlijk gezegd niet wat ik moet schrijven! Ik geniet van het mooie stuk van Lindsey! Ik zie ze gelijk als klein grietje voor mij! Super dat jij en Deniz zulke fijne vrienden zijn, en jullie elkaar goed begrijpen en helpen ! De nieuwe Intro voor de herfst ik geniet al hoe het is geschreven! Ik ga direct kijken ! Liefs 🥰

 • Cindy Dubbelman ON

  Wat prachtig geschreven en zo toepasselijk ❤️!

 • Yolanda ON

  Wat een inspirerend verhaal! Geweldig dat het nu goed gaat met je. Stippel je eigen leven altijd vanuit je hart uit, dan kan het alleen maar goed gaan. Love is all there is!


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!