HOUTEN SPEELGOED, TIJDLOOS ÉN TRENDY!

Wereldwijd en generaties lang spelen kinderen met houten speelgoed. Een hobbelpaard, een trekhond, een puzzel, een blokkendoos en zelfs een houten glijbaan of schommel. Maar ook een houten opbergkist voor speelgoed of houten decoratie voor de baby- of kinderkamer.
Houten speelgoed is eigenlijk nooit echt ¨uit¨ geweest.

Houten speelgoed, niet alleen mooi maar ook duurzaam

Houten speelgoed wordt gemaakt van rubberhout. Vroeger werden deze rubberbomen verbrand, tegenwoordig worden zij gebruikt om er houten speelgoed van te maken. Heel veel speelplezier voor kids!
Houten speelgoed is niet alleen mooi maar ook duurzaam. Het wordt nu gelukkig met respect voor de natuur ontwikkeld. Er zijn fabrikanten die voor elke boom die zij gebruiken, er weer een nieuwe voor terug planten.
Het is stevig en robuust waardoor het minder snel kapot gaat. Het leuke hiervan is dat je het door kunt geven aan volgende generaties of via BOOMERANG Items kunt verkopen zodat anderen er weer plezier van kunnen hebben.
Mijn houten opbergkist, waarin mijn moeder al mijn knutselwerkjes, schoolrapporten en zwemdiploma´s bewaarde, is nu al 4x mee verhuisd. Het is een kist vol dierbare herinneringen waar ik maar geen afstand van kan doen. Het is zo vertrouwd. Ik zal het mijn hele leven koesteren en misschien ooit in de toekomst zal het een plekje in een kinderkamer krijgen…

Voordelen van houten speelgoed

Het wordt gemaakt van natuurlijke materialen en is daardoor veiliger voor je kind. Geen giftige materialen of andere kunststoffen. 
Het stimuleert de fantasie en creativiteit van je kind omdat het eigenlijk heel basic is. Geen lampjes, toeters of bellen. Laat je kind er maar op los fantaseren.
Tijdloze houten speelgoed is niet alleen leuk om mee te spelen, het ziet er vaak ook nog eens mooier uit dan kunststoffen speelgoed. Houten speelgoed als decoratie in de baby- of kinderkamer. Double fun.

Check de Collectie Tweedehands speelgoed, knuffels & gezelschapsspellen

Langskomen om tweedehands houten speelgoed in het echt te zien en te voelen? You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items. Ook voor advies ben ik er voor je. Just contact me!

  XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE WINKELEN HOLLYWOOD REGENCY GLAM STIJL

BLOG HOUTEN SPEELGOED TWEEDEHANDS BOOMERANG ITEMS


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!