FALL IN LOVE! WOONTRENDS NAJAAR 2021

Als de zomermaanden voorbij zijn, gaan we het binnen weer gezellig maken! Mooi de verschillende seizoenen, fall in love, de herfst markeert het nieuwe woonseizoen. En wat de nieuwe woontrends zijn, leg ik je graag uit in deze blog. Maar doe vooral waar jij zin in hebt. It´s your home sweet home!

Fall in love met duurzaamheid 

Duurzaamheid staat ook dit najaar voorop! Niet zo vreemd dus dat online kringloop shoppen helemaal anno nu is! 
Het kopen van tweedehands meubels, ook wel kringloop meubels genoemd, en deze in jouw interieur verwerken, is helemaal in. Je moet er wel wat voor doen maar je krijgt er zo´n kick van. Want hoe gaaf is het om die antieke buffetkast om te toveren tot een eigentijdse, hippe helemaal-jouw-speciale buffetkast! 
Tweedehands meubels kopen en deze naar jouw smaak oppimpen, je wordt er zo gelukkig van! Het bespaart je ook nog eens heel veel geld en je gaat liefdevol met onze wereld om.
Wat ook helemaal trendy is, is een vintage inrichting. Met vintage meubels tweedehands creëer je een sfeervol thuis en de charme van vervlogen tijden kun je haast voelen.
Je hoeft natuurlijk niet alles op te pimpen, de originele staat van die leren fauteuil vintage stijl kan gewoon helemaal jouw ding zijn. 

Fall in love met een wereldse interieur

Haal de wereld gewoon je huis in met tweedehands meubels en tweedehands goedkope woonaccessoires van uit elke windstreek. Durf te combineren, make your own world en creëer een wel heel bijzonder gevoel. Gebruik mooie aardetinten, donker chocoladebruin, kastanjerood en indigoblauw, deze zorgen voor een geborgen gevoel. Cosy, zeker als je mooie tweedehands windlichten erbij plaatst en natuurlijk de kaarsjes aansteekt. 
Combineer verschillende materialen met elkaar, zoals bijvoorbeeld onbewerkt hout met glimmend satijn, naast chic messing, ruig beton en stevig weefsel. Hoe sterker het contrast, hoe groter het WOW-gevoel.

Fall in love met Japandi

Japandi? Ik had er nog nooit van gehoord, jij wel? Japandi is een combinatie van de woonstijl uit Japan en Scandinavië. Vreemde combinatie? Nee hoor! Want ook al liggen deze gebieden mijlenver uit elkaar, ze hebben op het gebied van wonen heel veel met elkaar gemeen. Een sobere woonstijl maar met schitterende contrasten. Organische vormen afgewisseld met neutrale kleuren en zachte stoffen. En als je van een opgeruimd gevoel houdt, dan kies je juist voor deze trend. Glad, schoon en mooie oppervlakten. Less is more en het is makkelijk schoon te houden.

Fall in love met lichte en knuffelbare stoffen

Het is donker buiten, het regent, het is koud, dan wil je niets liever dan lekker cocoonen op je bank. Met kussens van knuffelbare stoffen zoals een velvet kussen, die je dicht tegen je aanhoudt. Heerlijk in je housepak. Het mag licht, zacht en comfortabel zijn in het najaar. Enjoy fall!

Fall in love met BOOMERANG Items

Dit zijn allemaal leuke trends en je hoeft ze natuurlijk niet altijd of helemaal te volgen. Je kunt er gewoon op los combineren of gewoon er iets uit pikken waar jij je goed bij voelt. Het is immers jouw plekje. 
Waar je ook voor kiest, BOOMERANG Items online kringloop, is the place to be! Voor tweedehands meubels, kringloop meubels, een complete vintage inrichting of vintage woonaccessoires maar ook als je alleen maar op zoek bent naar een vintage spiegel, een tweedehands vloerkleed of goedkope bloempotten.

Check de Collectie Tweedehands Interieur

Je mag natuurlijk ook gewoon langskomen om te kijken, te zitten en te voelen. You´re welcome. We kunnen videobellen wanneer je iets verder weg woont, dan krijg je net een beter beeld van de items.
Ook voor advies ben ik er voor je. 
Just contact me!

  VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

FALL IN LOVE! WOONTRENDS NAJAAR 2021 - JAPANDI


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!