BOOMERANG Items is moving on!

Hoog zomer, onwijze temps en ik zit midden in een verhuizing want eind van de maand moet ik mijn huidige woon- en werkplek hebben verlaten.
Villa Kakelbont, zo noem ik mijn in-between-homes, had ik voor een paar maanden gehuurd. Mijn eigen huis had ik namelijk begin dit jaar te koop gezet. Het is inmiddels verkocht onder voorbehoud. Keeping my fingers crossed, het zijn rare tijden waarin we met zijn allen zitten!

Moving on to a new place

Villa Kakelbont was een mooie tussenoplossing; een vrijstaand, oubollig maar gezellig huis, veel groen en schapen in de wei. Een ideale plek voor een city-girl om na te denken over her next steps en het verder uitwerken van haar BOOMERANG Items-avontuur. Het huis wordt binnenkort gesloopt. Misschien maar goed ook, ik begin Pippie-trekken te krijgen. Time to move on!

Je hart volgen, being happy en mijmeren over the next steps is geweldig, maar er komt dus elke keer weer een moment dat je ook daadkrachtig knopen door moet hakken en besluiten moet nemen.
Er moest een geschikte plek voor BI en mezelf komen. Het combineren van een werkplek met woonruimte maakte het zoeken lastiger.
Ik heb ondertussen wel door dat je je geen zorgen moet maken om toekomstige problemen want gelukkig vallen oplossingen voor uitdagende situaties ¨toevallig¨ vaak samen. Als je je problemen als uitdagingen ziet en ze ook zo benadert, komen de oplossingen ¨vanzelf¨.

Sinds de lancering van mijn webshop in juni 2020 gaat het boven verwachting goed met BI! Steeds meer en meer klanten die kopen en klanten die willen verkopen. Van het ene rol ik in het andere. YES, had ik het toch goed ingeschat; er is een groeiende markt voor tweedehands en vintage spullen en het business-concept van BI slaat aan. De bij Villa Kakelbont behorende garage die ik nu gebruik als opslag, is eigenlijk alweer te klein. Wil ik BI verder ontwikkelen moest ik dus groter gaan. Hmmm.... I got it!
Besluit genomen, uitdaging overwonnen; er komt een aparte ruimte voor BI!

Moving on to Ridderkerk

Ik heb een gaaf bedrijfspand in Ridderkerk kunnen huren. Achter Winkelcentrum Ridderhof. Het voelde als thuiskomen! In Ridderkerk heb ik namelijk op het voortgezet onderwijs gezeten en het winkelcentrum ken ik als geen ander. Ik heb niet voor niets tijdens de uitreiking van mijn VWO-diploma ook een shopping-award gekregen! Shop, shopper, shopst, het zat er duidelijk al heel vroeg in bij mij.

Alle items zijn al verhuisd en voor mezelf heb ik ook al wat tijdelijks kunnen regelen. Zo zie je, alles IS uiteindelijk goed. Don´t worry, be happy!

Per 1 september 2020 is het nieuwe adres: Gieterijstraat 42 in Ridderkerk.
Bij een nieuwe locatie hoort een party maar de Corona-maatregelen staan dit niet toe. Ik zal dus wat anders moeten verzinnen. Jullie horen me daar nog over.

Ik ben iedereen die bijdraagt aan de groei van BI enorm dankbaar!

Jasper, you´re one of a kind, buddy! Thanks!

BOOMERANG Items is moving on! Verhuizen naar Ridderkerk

VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Veronique ON

  Chica ik kom je nieuwe ruimte bewonderen als ik weer in NL ben! Kan wel nog even duren haha maar toch. Lots of Love from Ibiza Xx

 • Sila Jansen ON

  Wat een waanzinnig ontwikkeling voor Boomerang Items. Complimenten voor de manier waarop jullie alle uitdagingen aangaan en steeds verder groeien
  Het is met zoveel passie en doorzettingsvermogen neergezet dat het ook in Ridderkerk weer sky high zal gaan met de BI business.

 • Meryem ON

  Goed bezig! Super leuke post Deniz!❤️ Heel veel succes😘🥰

 • Farah ON

  Wat een super leuke post weer Deniz! Heel veel succes in het gezellige Ridderkerk. Jij gaat sowieso weer rocken daar🙌🏼💪🏼.

  #girlpower #bossbabe #theskyisthelimit #boomerang #goodluck

  XX

 • Jan ON

  You go girl! Top bezig!Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!