NEW IN TOWN

Bloed, zweet en tranen! Maar ik ben geïnstalleerd in mijn bedrijfspand in Ridderkerk!

Nog niet alles is, staat en loopt zoals ik het hebben wil, maar dat komt wel. A big business starts small. Ik ben in ieder geval happy op mijn nieuwe stek. Schouders eronder!

Sinds de officiële start van BOOMERANG Items heb ik voornamelijk items uit de collectie Interieur verkocht. Daar ben ik heel blij mee maar het is natuurlijk de bedoeling dat ook de andere collecties beter gaan ¨lopen¨.
Mijn webshop krijgt steeds meer traffic; (potentiële) klanten dus. Via allerlei wegen zet ik BI op de kaart. Via Instagram, Facebook en virtuele marktplaatsen. Binnenkort zullen YouTube, Pinterest en LinkedIn volgen.
Om nog meer klanten naar mijn webshop te krijgen, moest deze SEO-proof worden gemaakt. Hier heb ik een ¨prof¨ voor ingeschakeld, Frouke van Frosje Branding & Content. Ieder zijn vak!
Zij gaat ervoor zorgen dat BI hoger in de ranking van de zoekmachines komt. Ben benieuwd naar de resultaten, heb alle vertrouwen in je Frouke!

Naast de online marketing strategie, zet ik ook een offline marketing strategie uit. Gewoon ¨ouderwets¨ adverteren in de huis-aan-huis-bladen uit de regio, flyeren en persoonlijke contacten leggen.
Op de website van de Gemeente Ridderkerk vernam ik dat ondernemers terecht kunnen bij twee bedrijfscontactfunctionarissen. Vrijdag 25 september jl. zijn Fiona Feelders en Dennis Rietveld langs geweest om kennis te maken. Wat een warme en enthousiaste verwelkoming was dat zeg. En wat fijn dat ik als jonge, startende ondernemer door hen wegwijs wordt gemaakt. Waardevolle mensen die me op het ondernemerspad willen ondersteunen. WOW.

Ik heb zo´n gevoel dat mijn keuze voor Ridderkerk een goede is.
Onlangs werd ik benaderd door een doorverkopende klant uit deze gemeente die tweedehands items wilde verkopen via BI. Het bleken First class, second hand items met wel heel veel love te zijn. De items zijn al opgenomen in de webshop and they look great!

Mijn geluk kan niet op! Of komt het gewoon dat ik weet wat ik wil en ervoor ga?
Whatever, ik heb ook een mooi appartement kunnen huren in Ridderkerk.
Nog even die verhuizing fixen en ik ben helemaal gesetteld. New in Ridderkerk-town, zakelijk én persoonlijk.  
 
In mijn vorige blog schreef ik over de verkoop van mijn huis. Het is definitief verkocht en binnenkort vindt de overdracht plaats.
Het is een fase van mijn leven die ik definitief kan afsluiten. Hoe moeilijk het besluit ook is geweest, ik ben blij dat ik mijn hart heb gevolgd en de stap heb durven zetten naar een nieuw begin.
Ze zeggen dat je niet achterom moet kijken. Maar als ik het toch wel eens doe, ben ik blij dat ik kan terugkijken op een leerzame maar vooral liefdevolle periode.
Een mooie start voor het begin van mijn volgende fase. Every end is a new beginning!

NEW IN TOWN BLOG FIONA FEELDERS (GEMEENTE RIDDERKERK) & DENIZ SENGUL (BOOMERANG ITEMS)

VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Lucy Barreiro de León ON

  Hoi Deniz, trots op je hoe je alles doet en altijd zo vol positieve energie. Houd dat vast. Mooie spullen heb je op voorraad en ook zo mooi gepresenteerd. Succes en zie je gauw. Liefs, Lucy

 • JAsper ON

  Zoveel stappen en alles tegelijk. Maar jij kan de hele wereld aan! Trots op jou kanjer ga zo door!!

 • Kelly ON

  Lieve Deniz,

  Zo open en eerlijk geschreven. Als ik dit lees voel ik alleen maar een heel trots gevoel. Trots dat jij dit gewoon even doet met zoveel passie! Je kijkt altijd vooruit en nooit achteruit. Ridderkerk is the place to be! Hier hebben we elkaar leren kennen en genoten van onze middelbare schooltijd. Nu wonen en werken we er allebei! Grappig hoe dingen soms lopen. Ik ben in iedergeval heel blij dat ik jou zo dichtbij mij heb! Letterlijk en figuurlijk! You rock! Heel veel liefs!

 • Corrie ON

  Lieve Deniz
  Ik kan alleen maar zeggen dat ik super trots op jou bent!! Dit gaat hem worden ! Omdat jij eerlijk en liefdevol in het leven staat! Prachtige site hoe je alles zo mooi presenteert dat ik zo zou willen wonen! Mijn wens voor jou is ! Veel liefs en Geluk in je mooie winkel 🍀❤️

 • Duki ON

  Ik wens je je eigen pad….

  Ga niet waar het pad naartoe leidt, maar ga waar geen pad is en laat een pad achter.

  Ontzettend trots op jou 💖💖💖

  Duki 🤗Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!