GOOD VIBES ONLY!

De zomer zit er alweer bijna op. Hopelijk brengt september ons nog wat zonnestralen. Ik denk dat we dat allemaal wel kunnen gebruiken. Want we leven met zijn allen in een bizarre en verwarrende tijd. De verdeeldheid, angst en woede maken me verdrietig. Maar ik hou me vast aan de gedachte dat na regen altijd weer zonneschijn komt. Letterlijk én figuurlijk. Let the sun shine in september! 🌞

Ondanks deze situatie maak ik er toch wat van! Ik heb al mijn zorgen opzij gezet en genoten van een vakantie op Tenerife met mijn moeder en Jasper en van een midweek in Drenthe met mijn besties. Wat hebben we gelachen, we waren weer even zorgeloos. Even geen Corona, good vibes only! Dát moeten we vasthouden want het komt goed. 

De zomerperiode was voor BI een beetje ¨komkommertijd¨. Vervelend, maar ik besef dat er sectoren en bedrijven zijn die het door de omstandigheden heel erg moeilijk hebben. Ik hoop dat ook voor hen de zon snel weer gaat schijnen.
Een voordeel van deze rustige periode is dat ik een beetje op adem kon komen. Nu uitgerust en vol goede moed ga ik er weer tegen aan. Mijn mouwen zijn, zoals het een échte Rotterdamse betaamt, opgestroopt. 💪 Die uitdrukking heb ik van mijn moeder trouwens. 

Good vibes only! Fresh BI-items

Nieuwe doorverkopende klanten hebben zich aangemeld met wel heel bijzondere vintage woonaccessoires en tweedehands meubels. Maar ook met leuke en praktische itemstweedehands designer tassen én tweedehands merkkleding dames.
By the way, ik heb de zomer uitverkoop verlengd. Augustus was namelijk niet bepaald motiverend om zomerkleding te kopen. Je kunt dat leuke, tweedehands jurkje, topje, zomertruitje of linnen colbertje alsnog met 25% korting kopen. Tweedehands merkkleding voor een leuk prijsje! 🏷️

Wanneer doorverkopende klanten mij benaderen, ben ik altijd heel benieuwd naar wat ze te koop aanbieden. Regelmatig zitten er items bij waarvan ik het bestaan niet eens ken, laat staan de benaming. Een kolenkit, een wasstamper of een lampetkan. Items die vroeger functioneel gebruikt werden maar nu als antieke of vintage woonaccessoires onze woonplek persoonlijkheid, gezelligheid en warmte geven.
Soms geeft de eigenaar wat informatie over het item maar daarna doe ik mijn eigen research. De herkomst, de gebruikte materialen en natuurlijk de huidige marktwaarde. Er gaat een wereld voor me open! Dit geeft mij voldoening en energie, good vibes. Wat een bijzondere items zijn er en wat fijn dat mensen mij deze ter verkoop toevertrouwen

Maar nu even terug naar mijn opgestroopte Rotterdamse mouwen. 
De komende periode staat me veel werk te wachten en ideeën uit te werken. BI moet verder groeien door o.a. uitbreiding van mijn klantenkring, een winkelpand en een goede positionering in de online wereld. Er is werk aan de BI-winkel en ik heb er zin in! 

P.S. Medio september is er weer een giveaway actie. Je kunt een leuk BI-item winnen🔥 Dit keer niet omdat er iemand jarig is maar just to keep up the good vibes. In de komende BI-Newsletter kun je er meer over lezen.

We slaan ons hier allemaal én op alle fronten doorheen!

 VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

GOOD VIBES ONLY!


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Mireille ON

  Hey Deniz, wat een super website heb je! Heel erg professioneel en super leuke dingen die je verkoopt. Je doet dat super. Heel veel succes en ga vooral zo verder 😁💪😘 Groetjes xx Mireille uit Tenerife

 • Sila Jansen ON

  Lieve Deniz, wat heerlijk om jouw “good vibes post” te lezen. Hoe positief je ook bent, soms dient zich even een moeilijke tijd aan prive of zakelijk, maar gelukkig is dat meestal van voorbijgaande aard. Immers, na deze tijden……komen weer tijden……andere tijden en zeker betere tijden. Zoals jij het zelf ook al zegt in jouw post: na regen komt zonneschijn. Fijn dat je die zonnestralen zelf bent gaan zoeken op Tenerife. Gelukkig ben JIJ zelf ook één grote zonnestraal, dus waar jij je ook heen verplaatst, het licht zal altijd met jou meegaan. Jouw website is heel professioneel en gebruiksvriendelijk. Wat een bijzondere items heb ik voorbij zien komen! Graag wil ik je heel veel succes toewensen met het uitbreiden van je klantenkring, het bereiken van een nog betere positionering online en uiteraard ook bij je zoektocht naar een geschikt winkelpand. Ik kan niet wachten om ook fysiek te komen shoppen bij Boomerang Items. I see you soon.

 • Patricia van Ballegooijen ON

  Fijn Deniz, lekker genoten met je moeder van de zon op Tenerife ☀️Groot gelijk. Nederlandse zomer word je depri van en dat past niet in jouw positieve denkpatroon 🥰 Leuk dat je de Summersale verlengd en met je plannen komt het vast goed, het gaat je lukken 👊🏼
  Hoop je gauw te zien en die positive vibes? Houd ze vast en idd, op z’n Rotterdams: Niet l.llen, maar poetsen 💪🏼 Succes 🍀❤️

 • Corrie ON

  Hoi Deniz
  Heerlijk dat je er nog even uit bent geweest! Dat doet een mens goed! Ja meid we hebben niet echt veel Zon! Maar het Zonnetje schijnt in jou mooie Boomerang! Wat leuk extra 25% op de zomerkleding ! En wat een leuke spullen heb je weer staan! Voor elk wat wils! Nou kanjer ik ga weer bij je kijken ! Liefs van mij 🍀

 • Willem ON

  Lekker bezig , super goed .je bent een kanjer 👍Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!