HAPPY B-DAY TO BI & ME!

We hebben binnenkort wat te vieren en ik ben al in een feeststemming door de voorbereidingen die ik aan het treffen ben. Op 1 juni 2021 is het namelijk precies één jaar geleden dat BOOMERANG Items officieel online is gegaan en het gaat heel goed. Time to celebrate!

BI, een online kringloopshop still going strong

In mijn vorige blog Ondernemen in tijden van Corona, meldde ik dat het jaar 2020 met een kleine winst is afgesloten. Niet slecht, gezien het de eerste zes maanden waren sinds de oprichting. De accountant heeft dat inmiddels bevestigd. Heb ik toch nog wat opgestoken van mijn opleiding 😁.
Ik ben er maar wat trots op en ondanks dat het moeilijke (én verdrietige) tijden zijn, beginnen de omzetten zelfs nog meer te stijgen. De maand april 2021 was een topmaand!

En niet alleen qua verkopen gaat het goed. Het lijkt wel of alles in een easy flow geraakt; meer (doorverkopende) klanten maar ook mijn samenwerking met Ferdi op het gebied van Advertising op Social Media en inmiddels ook SEO, begint zijn vruchten af te werpen.
Wat een lieve en geduldige expert! Heel fijn dat ik al doende én goed begeleid, me kan verdiepen in online marketing en zo BI beter kan positioneren in de online wereld. Het gaat onwijs goed in de Google-ranking en door social advertising krijgt de webshop steeds meer bezoekers. 

Verkopen is één ding, klanten tevreden stellen, is een tweede. Laat ook dat nou harstikke goed gaan. Via WebwinkelKeur zijn mijn klanten verzekerd dat het veilig online shoppen is bij BI en worden de reviews van klanten, onafhankelijk beheerd. De huidige stand van zaken: meer dan 300 klanten hebben een review ingestuurd. Een hoge respons. De reviews met maximale 5-sterren en te gekke complimenten vliegen me om de oren met een gemiddeld resultaat van 9,6!
Ik ben dankbaar en trots. 

Wie jarig is, trakteert!

De 1ste verjaardag van BI moet natuurlijk gevierd worden en dat is lastig in de huidige tijden. Een gezellige party in mijn bedrijfspand met lieve vrienden, familie en relaties, kan nu helaas niet. Niets er aan doen, is ook geen optie. Dan maar een leuke online giveaway-actie als dank aan mijn followers op social media en aan mijn (doorverkopende) klanten. 
Met deze giveaway-actie kun je de hippest BI-giveaway winnen; een toffe Rotan Vintage Schommelstoel van Riverdale! Vintage stoelen zijn helemaal trendy. Iedereen mag meedoen aan deze win-actie. 

Check de actie en de giveaway schommelstoel op Instagram, Facebook of YouTube. Good luck!

Er is binnenkort nóg een reden to party. Op 20 mei 2021 ben ik jarig; 29 lentes fris en jong! Een groot feest zit er dit jaar niet in. De oorzaak ga ik niet noemen, kan het woord eigenlijk ook niet meer horen. Bah!
Volgend jaar als ik van twintiger naar dertiger ga 🙈, vier ik mijn The-best-is-yet-to-come-party zoals het hoort. BIG en met mijn vrienden, familie én moeder erbij!

Maar ik laat ook niet mijn eigen verjaardag ongemerkt voorbij gaan. Daar ben ik een te koppige stier voor! Met mijn trouwe maatje Niño, partner Jasper, besties en mijn moeder via Skype zal ik mijn verjaardag tegelijkertijd met de verjaardag van BI vieren op 1 juni 2021. Die dag maken we ook de winnaar van de giveaway-actie bekend!

HAPPY B-DAY TO BI & ME!

HAPPY B-DAY TO BI & ME!


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Sila Jansen-Groenendijk ON

  Lieve Deniz, wat een presentatie! Wat een heerlijk blij filmpje. Er zijn volgens mij maar weinig ondernemers die de kunst verstaan van aan de ene kant commercie bedrijven en tegelijkertijd aan de andere kant ook helemaal je eigen originele blije persoontje blijven waar het enthousiasme vanaf straalt. Daarom zijn de klanten van Boomerang Items zo blij: na een bezoek aan jouw website willen de klanten gewoon onderdeel zijn van dit enthousiasme en willen vervolgens meteen iets bestellen uit het veelzijdige kleurrijke aanbod van BI. De give away actie waarbij je een prachtige witte rotan schommelstoel beschikbaar stelt, is ook weer zo’n typisch voorbeeld van ondernemen met je hart. Hoop dat er nog heel veel mijlpalen komen. BI maakt blij.

 • Corrie ON

  In 1 woord !
  Grote Klasse Deniz!
  Wat ben je toch een topper hoe je het doet!
  Lief Charmant Zakelijk Vriendelijk! Maar het mooiste is dat jij je ❤️ op de juiste plaats heeft zitten , en daar is menig mens gek op! En nog wat , wat kan jij mooi presenteren ! Nou meid dit is nog maar het begin ! Alvast een klein beetje gefeliciteerd 🍀🙏🏻😘

 • Sonja Aleksic ON

  Ha Deniz,

  Alvast van harte gefeliciteerd met je verjaardag en met de B-day van Boomerangitems. Ga zo door !

 • Carla Bakker ON

  Hallo Deniz alvast gefeliciteerd met je verjaardag 🥰en ook met Boomerang je doet het leuk en spontaan je gaat bij jou weg met een 😊je positieve energie kan je goed overbrengen . Veel geluk voor de toekomst en ga je dromen achterna. Groetjes. Carla

 • Yolanda ON

  Gefeliciteerd liefie, je bent een kanjer! Op naar je winkelpand en much more. Wat heeft mama je altijd geleerd? Zelfs de sky is niet the limit. Leef je leven en maak je dromen waar, wat er ook gebeurt.

  Trots op jou!

  Kusjes,

  YolandaWat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!