HALLO HERFST!

Het wordt flink kouder en de dagen worden steeds korter. De herfst zit er al goed in. Ik vind deze seizoenswisseling altijd een beetje lastig. Maar als het dan zo ver is, zie ik ook weer de leuke kanten ervan. Gezellige boswandelingen, hot chocolate en we zijn meer thuis, dus maak ik het weer extra gezellig. De herfst-woonaccessoires tover ik tevoorschijn en de kaarsjes kunnen aan.
Mijn zomerkleding opruimen, uitzoeken welke herfst- en winterkleding ik wil behouden en wat ik nog nodig heb. Tweedehands merkkleding dames heb ik nu voor het uitzoeken! First Class, First Choice; een voordeel van het hebben van een online kringloopwinkel! Gelukkig pas ik niet alles 😊!
Na een dag hard werken, snel naar huis om samen te genieten van het avondeten. Dan volgt een kleine discussie over wiens beurt het was om af te wassen. En dan is het chill-time! Met een fleecedeken, velvet kussens én met mijn maatjes Jasper en Niño languit op de bank. De zomer laat ik los en verwelkom de herfst. Hallo herfst, ik ga ervoor! 

De herfst is hét seizoen van loslaten en nieuwe wegen inslaan, BOOMERANG Items is goed op weg

De herfst staat bekend als het seizoen van het oude loslaten en het nieuwe omarmen. Nieuwe wegen kiezen, plannen uitwerken & just go! Dat heb ik gedaan. Misschien een beetje risky maar stilstaan is voor mij gewoon geen optie.
Ik heb een paar weken geleden mijn eerste bedrijfsbus aangeschaft en ben er maar wat trots op! Een tweedehandsje natuurlijk maar wel een goede én met garantie. Het is voor mij een behoorlijke maar noodzakelijke uitgave geweest. Het is namelijk een goede investering voor de verdere ontwikkeling van BI. Ik kan nu met dit bedrijfsbusje grote items bij doorverkopende klanten ophalen die zelf geen vervoer hebben of in bepaalde gevallen ook bezorgen bij kopende klanten, in de regio natuurlijk. 
De bus heb ik laten bestickeren met het logo van BI, dit komt de naamsbekendheid ook ten goede. BI is goed op (de) weg, letterlijk en figuurlijk!

Don´t be afraid to fall

Een online kringloopwinkel heeft veel voordelen en het online kringloop shoppen wordt steeds meer een trend. We kunnen shoppen wanneer het ons uitkomt en de afstand is geen probleem. Maar soms wil je ook gewoon kunnen struinen door en snuffelen in een fysieke kringloopwinkel. Dat kan binnenkort ook bij BI! Niet in het bedrijfspand waar ik geregeld op afspraak klanten ontvang maar in een echte winkel in Ridderkerk. Ik heb een klein maar leuk winkelpand kunnen huren dat helemaal past bij BI. Lucky me! Het huurcontract is al getekend en begin december 2021 ontvang ik de sleutels. Binnenkort vertel ik meer hierover. Het wordt voor mij in ieder geval een drukke en spannende periode. Een nieuwe weg, een nieuwe uitdaging. Ik ga haar vol passie aan!

Het is herfst en de feestdagen komen eraan

Met de herfst komen ook de feestdagen dichterbij en voor je het weet, zitten we in december, de feestmaand. Gezellig Sinterklaas en Kerst vieren. Bij BI tref ik nu al de nodige voorbereidingen. De kerst-collectie, met tweedehands goedkope kerstspullen zoals een kerstboom maar ook vintage kerstballen, staat online. Natuurlijk wordt de collectie gaandeweg nog aangevuld. Goedkope kerstversiering, waarom niet. Het is allemaal al duur zat.
Als je zelf nog kerstspullen wilt doorverkopen, neem dan contact met me op. 

Kerstmarkt Ridderkerk 2021
Ook dit jaar organiseert Ridderkerk op 10 en 11 december a.s de Tweedaagse Kerstmarkt. Het centrum van Ridderkerk wordt op vrijdag een markt geheel in Dickensstijl en op zaterdag een heuse Winter Wonderland met Carol Singers. Minimaal 100 kerstkraampjes met de mooiste en lekkerste producten, een heuse kerststal, Dickens figuranten, sprookjesfiguren, een schaatsbaan, een oudhollandse carrousel, een kersttreintje voor de kleintjes en de ene avond afsluitend met een defilé van Dickensfiguranten, de andere avond met optredens van bekende artiesten.
Ook BI heeft op beide dagen een kerstkraam met tweedehands mooie, goedkope kerstspullen. Zie ik je daar?

Much love en een warme groet,


VINTAGE SHOP XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE VINTAGE WEBSHOP

 ONLINE KRINGLOOPWINKEL BOOMERANG ITEMS

 


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Irem ON

  Wat ben ik zo blij dat ik de groei van BI mag meemaken! Ik wens je veel succes en plezier met je nieuwe busje en bedrijfspand. Ik kan niet wachten om fysiek te winkelen bij BI!

 • Ferdi ON

  Super tof Deniz, goed bezig!

 • Duki ON

  Lieve Deniz,
  Jij gaat weer een super leuke en spannende uitdaging aan.Gefeliciteerd 💖
  Kijk waar je staat en wat er gaat komen ….Wees trots op jezelf en BI , ik ben het namelijk wel ….Volim te 💖💖💖

 • Linsey van Duin ON

  Goed om te zien dat BI, net zoals de seizoenen, nooit stil staat! Ontzettend gaaf hoe jij BI telkens weer laat doorontwikkelen. Zo zie je maar: hard work pays off!

  Nog een kleine tip voor de kerst-liefhebbers: Ik heb stiekem al een kijkje mogen nemen in de kerstcollectie en ik kan iedereen aanraden de website in de gaten te houden…Er zitten weer pareltjes tussen!

 • Corrie ON

  WauW in 1 woord geweldig! Wat ben je toch lekker knus met je verhaal!
  En dan je winkel ! Super van Harte Denise
  Dat word een gezellige winkel met denk ik een koffie corner! Ben blij voor jou! Krachtige vrouw hoe je dat allemaal in een korte tijd heeft gedaan ! Hard gewerkt dus jij gaat onder het fleecedekentje ❤️Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!