LIEFDE OVERWINT ALLES

December 2020, niets is meer wat het was. Niet alleen voor mij natuurlijk maar voor heel de wereld. Waar het naar toe leidt? Amor vincit omnia, oftewel; liefde overwint alles. Ik kan niet anders dan daar maar op te vertrouwen en ik probeer in deze tijden van crisis, onzekerheid en verwarring mijn volledige aandacht op BI te richten. Kan ook niet anders, want ik heb het enorm druk. Gelukkig maar, positieve afleiding! I am a lucky girl.

Do or do not. There is no try.

Hard werken en geloven in wat je doet, zijn dé sleutels tot succes. Daarvan ben ik overtuigd. Ik ga er helemaal voor en geef alles wat ik heb. Ik krijg er een kick van en ik koester BI als mijn kindje. Voor mij geen halfslachtige pogingen dus. Do or do not, there is no try.

Sinds mijn vorige blog heb ik weer nieuwe owners (doorverkopende klanten) mogen verwelkomen. En wat bieden ze gave en bijzondere items voor de verkoop aan! Ik ben heel trots op de gevarieerde collectie van BI. Het leuke is dat owners hun items in de webshop ook ¨volgen¨. Het is natuurlijk best funny om je eigen spullen in de BI-shop te zien staan. Niet alles verkoopt even snel natuurlijk. Maar BI zit dan ook nog niet op het maximale bereik van potentiële klanten. Werk aan de winkel!

Het SEO-stappenplan van Frosje voer ik trouw uit. De merkpagina´s en trendblogs zijn weer aangevuld met nieuwe topics en gekoppeld aan de desbetreffende items. Als ik de statistieken mag geloven, klim ik steeds hoger in de ranking. The only way is up!

Op mijn Social-Media-kanalen zoals Instagram en Facebook post ik continu foto´s van items en nieuwtjes. Keep ´em posted want je kunt als bedrijf niet achterblijven.
Op Facebook heb ik ook gekozen voor de dynamische advertenties. Facebook selecteert dan items vanuit de webshop en toont deze aan een doelgerichte groep; klanten die al eerder interesse voor BI hebben getoond. Ben benieuwd wat deze campagne gaat opleveren.
Pinterest en LinkedIn komen snel aan de beurt.

Let´s YouTube
I did it! Ik heb een BI YouTube-kanaal aangemaakt om items te kunnen promoten d.m.v. filmpjes. Potentiële klanten krijgen hierdoor een beter beeld van het item. Maar geez, wat een vreselijke stem heb ik. Dit herkennen jullie gelukkig allemaal en het is wetenschappelijk te verklaren. Ik ga er dan ook maar vanuit dat mijn stem bij anderen goed overkomt. Er staan nog niet veel filmpjes op maar ook daar werk ik aan.
Jammer dat het kanaal niet te integreren is in deze versie van de webshop. Ook dit zou bijdragen aan een hogere ranking. Voor de volgende ronde dan maar; webshop BI versie 2.0. In de huidige versie wordt een filmpje gelinkt in het desbetreffende item.

Ben je nieuwsgierig naar wat ik allemaal uitspook op social media? Just follow BI!

Love, liefde, amor, that´s all there is

BOOMERANG Items is een webshop voor first class, second hand items.
Van kleding, interieur, boeken tot alles wat nog love heeft, bieden we te koop aan.
Liefde, daar draait het in het leven uiteindelijk om. Liefde voor het leven, voor gave (tweedehands) spullen maar ook voor, en dat is het allerbelangrijkste, mooie mensen.

Dit is precies wat BI wil uitstralen, ook in de webshop.
Daarom heb ik ervoor gekozen om via mijn vriendin Farah van DESPIRT Marketing Agency een fotoshoot te organiseren.
Mijn vrienden, allemaal mooie mensen, spelen een belangrijke rol in mijn leven. Een aantal van hen kon ik strikken om model te staan voor BI. De foto´s zijn met name bedoeld voor de (sub-) collecties in de webshop.
Hoe vang je liefde op een foto? Door mooie vrienden te laten fotograferen door een liefdevolle fotografe. Sabine Bison, thanks!
Binnenkort zal ik de foto´s verwerken in de webshop en kun je ze zelf bewonderen.

Feestdagen 2020

Het is niet makkelijk, we moeten dealen met de situatie maar dat gaat ons allemaal lukken.
Want liefde overwint alles en ook deze crisis komen we, nóg sterker, te boven.
Dankjewel allemaal voor het vertrouwen, de support en liefde die ik mag ontvangen.

FIJNE KERSTDAGEN & A HAPPY NEW YEAR BOOMERANG ITEMS 2020

XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE WINKELEN HOLLYWOOD REGENCY GLAM STIJL

BLOG LIEFDE OVERWINT ALLES KERSTMIS 2020 BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS VINTAGE KOOPJES ONLINE RIDDERKERK

 


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Lucy ON

  Mooi verhaal Deniz! Wens je veel voorspoed en goede zaken in 2021. Ondertussen: geniet van je reis! Happy New Year 😘🙏

 • Sophie ON

  Super hoe je alles doet!

 • Jassa ON

  Lieve Deniz!

  Wat heb je dit toch weer onwijs mooi verwoord.
  Ik als toeschouwer kijk onwijs tegen je op hoe je BI in rap tempo laat groeien. Waar gaat dit eindigen!?
  Ik wil je dan ook via deze weg nogmaals laten weten hoe onwijs trots ik op jou ben!

  Ga zo door kanjer!!

  Liefs Jasper

 • Frouke ON

  Rockin’ it! Around the Christmas tree 🙏✨ woehoe!

 • Corrie ON

  Goedemorgen Deniz

  Wat een prachtig mooi bericht op de vroege maandagmorgen ! Inderdaad Liefde Overwint! En jij bent Liefde! Vandaar dat je omringt wordt door liefdevolle mensen ! Die jou steunen en inzicht kunnen geven! Maar gelukkig heb jij zelf een bijzondere gave! Je winkel (ik vind dit gezellig klinken) gaat steeds leuker worden! En dit is dan nog maar het begin naar een grotere uitbreiding! Lieve Deniz ik wens jou en al diegene die bij jou horen Mooie dagen en een Liefde Gezond Gelukkig 2021 toe! Liefs ❤️


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!