SHAPING UP MY BUSINESS

Het begint er op te lijken; stap voor stap begint alles zijn plekje te krijgen in het nieuwe bedrijfspand.
Mijn draai heb ik inmiddels ook gevonden. Alsof ik hier al jaren aan het werk ben. Heel fijn!
Zelfs Nino, mijn bejaarde chihuahua, vindt het geweldig. Hij bewaakt het pand met zijn leven maar dan alleen als zijn gehoor aan staat.  

Shaping up BI makes us happy

Ik ben zo enthousiast dat als ik al mijn ideeën voor het opleuken van het pand en het verder vormgeven van BI direct zou uitwerken, ik nu al failliet zou zijn😬. Dus laat ik nu maar even geduld opbrengen en prioriteiten stellen. 

Er zijn zo veel positieve ontwikkelingen die my business steeds meer vorm geven.
Wat geeft dat by the way een lekker gevoel, het uitspreken van de woorden ¨mijn zaak¨ of ¨ik ben op de zaak¨. Ik ben nog steeds heel erg blij dat ik heb gekozen voor het pad van mijn hart.
Het is natuurlijk niet zo dat ik alleen maar vrolijke momenten beleef als jonge ondernemer. Soms wordt het me allemaal te veel want het is echt heel veel werk maar dan heb ik altijd mijn moeder nog die mij, vanuit Tenerife, enorm ondersteunt. Bij het nemen van beslissingen maar ook met bepaalde klusjes. Daarbij, en daar heb je een moeder voor, geeft ze me regelmatig een schop onder mijn ***t.
Mijn was & strijk kan ik door de afstand niet meer langsbrengen maar ik ben zo blij met mijn sparringpartner! Ook mijn vader en vriend Jasper dragen hun spijkers en schroefjes bij, thanks.

Met het SEO-traject gaat het goed. De technische linken zijn gelegd en de teksten zijn SEO-proof gemaakt. Van Frouke heb ik een stappenplan gekregen met duidelijke uitleg over hoe ik het vanaf nu zelf kan toepassen. Door het schrijven van bijvoorbeeld verschillende soorten blogs en merkpagina´s, het koppelen van onderliggende webpagina´s en door het beschrijven van de items die weer worden doorgelinkt naar bepaalde blogs, kun je o.a. de vindbaarheid van de webshop binnen de zoekmachines verhogen. Een hoop schrijf- en linkwerk maar het loont. De metingen laten nu al zien dat de webshop hoger in de ranking is gestegen t.o.v. het begin.
De statistieken in mijn webshop maken me ook heel erg blij; allemaal groene pijltjes die naar boven wijzen. Het aantal bezoekers stijgt en de verkopen, van álle collecties, nemen toe. Progress!

De offline-marketing-acties dragen natuurlijk ook bij aan de stijging van het aantal bezoekers en verkopen. BI is in een redactioneel artikel verschenen in de huis-aan-huis kranten van Ridderkerk, H.I. Ambacht en Barendrecht. Daarnaast heb ik in dezelfde kranten een advertentie geplaatst. Een goede investering; het levert me ook nog eens doorverkopende klanten en heel veel complimenten op. Voor herhaling vatbaar dus en misschien ook nog andere regio´s uitproberen.

Mijn keuze voor het ondernemen in de tweedehands sector blijkt een goede; mensen leren het steeds meer waarderen, krijgen er zelfs een kick van en the big guys als Zalando en BOL doen het ook.

BI groot maken is natuurlijk mijn goal maar mijn persoonlijke touch houd ik er zeker in. Het kost wel meer tijd en moeite maar ik heb het er voor over. De reacties van klanten op het handgeschreven BI-kaartje dat met de bestelling meegezonden wordt, bevestigen dit.
Ook de reviews die via WebWinkelKeur worden verzameld, versterken dit gevoel. Een gemiddelde score van 9.5 op 100 beoordelingen. Daar doe ik het voor; happy klanten!

It´s all in the name, shaping up BI!

Het bestickeren van het pand met het logo van BI is een goede investering geweest. Je kan het bedrijfspand nu niet meer missen. Pas op dat je niet over het reclamebord struikelt!
Ik ben er zo trots op.  

Wordt vervolgd, I will keep you posted!

XOX DENIZ BOOMERANG ITEMS TWEEDEHANDS ONLINE WINKELEN HOLLYWOOD REGENCY GLAM STIJL

BOOMERANG ITEMS BEDRIJFSPAND VOOR TWEEDEHANDS ITEMS EN VINTAGE KOOPJES ONLINE

VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Corrie ON

  Ik ben Corrie Gelderblom en ben in Rotterdam Zuid geboren en ben 58 jaar oud! In 1985 ben ik naar de Beverwaard verhuisd! Wat een ellende was dat ! Wat miste ik Zuid mijn vrienden afijn alles en iedereen ! In 1988 ben ik moeder geworden van een zoon Michel ! Mijn vriendin vertelde mij dat er huizen werden gebouwd en zei meid ga erop reageren ! En heb dat gedaan en ging met man en kind op het Vordenpad wonen ! In 1991 en 1994 werd ik nog een keer moeder van een zoon en dochter! Ik ging aardig aan het buurtje wennen alhoewel mijn hart nog op Zuid ligt! Jaren 90 kreeg ik nieuwe buren en dat waren de ouders van Deniz ! Met kleine Deniz er natuurlijk bij! Haar ouders waren hardwerkende mensen en we maakten zoal wel i ons praatje! Af en toe een bakkie! En dan als verassing was het buuf kom je even langs en dan stond er een enorme vistafel met alle soorten vis afijn teveel om op te noemen! Leuke tijden! Toen was geluk nog heel gewoon! Alle ontwikkelingen gingen door! Kinderen werden groot en buuf ging met haar gezin verhuizen ! Dat was een enorm gemis! En dan kom je elkaar weer tegen op Facebook wat een Happinez ! Verhalen op halen en dan ben je echt weer blij! Ja en dan is kleine Deniz ineens een volwassen vrouw! Mengeling van haar ouders! Prachtige meid! En ja dan is ze ook ineens een zakenvrouw van een pracht bedrijf Boomerang! Wat een pracht bedrijf voor ieder wat !
  Zelf ben ik gek op tweedehandsspullen ! En ik kijk mijn ogen uit op Boomerang ! Vandaag 2 mooie kandelaars gekocht kerstmannetjes en het kost bijna niets! Verder kijk ik trots naar Deniz hoe zij alles decoreert
  Liefdevol en Smaakvol! En ik weet dat het nog leuker gaat worden ! Lieve Deniz ik vind je een topper! Heel veel liefs en geluk voor jou en je mooie winkel ! ❤️

 • Manon Fokker ON

  Waar zouden wij zijn zonder Boomerang Items, onze spulletjes een tweede leven!!
  Super trots op jullie,
  Veel liefs
  Hans en Manon

 • Inge ON

  Super enthousiast en vriendelijk ontvangen!! Heel veel succes!!

 • Cindy Dubbelman ON

  Iedere dag zie je steeds meer vorderingen! Je pand en spullen staan er netjes en verzorgd bij! Jouw aanpak onderscheid je van de andere! Je ziet echt het resultaat van al je inzet! 🥰❤️

 • Leonie ON

  Je bent flink aan de weg aan het timmeren! Respect voor je inzet, positieve energie en enthousiasme! Dat moet wel beloont worden uiteindelijk..Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!