GOING STRONG TOGETHER

Hello world!

Ik zal me even aan je voorstellen, mijn naam is Sharon en ik woon in het mooie Brabant.
Ben inmiddels 30 jaar oud en getrouwd. Sinds kort ben ik voor mezelf begonnen. Mijn online bedrijf heet old_meet_new en ik wil je graag vertellen hoe ik dit gestart ben.  

Het zat er eigenlijk al vroeg in. Van jongs af aan (want klein ben ik nog steeds) ben ik namelijk altijd al bezig geweest met kleurtjes, patroontjes en tekenen.
Niet zo vreemd eigenlijk dat ik van schilderen en behangen mijn beroep heb gemaakt. Stijlen, passen en het inmeten van interieurs waren duidelijk mijn passie.

Op mijn 19e ben ik op mijzelf gaan wonen in een anti-kraak woning, die ik geheel zelf gestyled heb met voornamelijk tweedehands spulletjes. Noodgedwongen dat wel, want ik vond het namelijk normaal om altijd nieuwe spullen en kleding te kopen. Maar met een eerste huisje en niet zo veel spaarcenten moest ik wel.
Vol goede moed ben ik de vlooienmarkten en kringloopwinkels gaan afstruinen. Wat ben ik blij dat ik deze wereld heb ontdekt; het kopen van unieke, tweedehands items werd helemaal mijn ding!
Ik kon nu oude en nieuwe items combineren in mijn interieur. Heel bijzonder was dit.
Dat ik andere mensen graag blij maak, ontdekte ik ook in dezelfde periode. Vlakbij dit eerste eigen huisje was een ¨kledingbank¨ voor de minima gevestigd, hier heb ik met regelmaat kleding en schoenen gedoneerd van mij of bekenden.
En zo kom je door ervaringen en ontdekkingen op je uiteindelijke levenspad.

Na jaren voor een baas gewerkt te hebben, als bezig bijtje dat ik ben, besloot ik voor mezelf te beginnen. Ik ben immers al 30 en merk dat de tijd steeds harder gaat, of lijkt dat maar zo? In ieder geval vond ik het tijd om mijn hart te volgen. Zo ontstond het idee dus om het avontuur gewoon maar aan te gaan.

Met mijn voorliefde voor interieurs, tweedehands items en mensen kon het niet anders dan dat ik hier wat mee zou gaan doen. Mijn weg hierin moet ik natuurlijk nog vinden; hoe kan ik het oude en nieuwe mooi samenbrengen? En minstens zo belangrijk; hoe kan ik met mijn passie, mijn brood gaan verdienen? Ik heb immers 0 ervaring en een beperkt aantal producten.

Daarom ben ik zo blij met krachtige, zelfstandige ondernemers die mij al voorgingen. Met dit soort ondernemers als voorbeeld kun je je eigen dromen verwezenlijken.
Zeker als ze je daarbij ook nog op de een of andere manier willen supporten.

Deniz, bedankt dat ik mijzelf en mijn onderneming in jouw prachtige webshop mag presenteren. En aan degene die dit leest, zou ik willen vragen een kijkje te nemen op mijn Instagram-account.

Going strong together makes the world a lot more beautiful!

Sharon Fietelaars

BLOG GOING STRONG TOGETHER BOOMERANG ITEMS SHARON FIETELAARS


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Veronique ON

  You go girl! Who run the world..?

 • Linda Groenen ON

  Mooi verhaal, altijd met passie het volgende project aangaan! Dat zijn de ingrediënten voor succes! Dat je andere interieurs mooier maakt is een ding wat zeker is…

 • Nadya ON

  Je bent een topper! Wens jou heel veel succes en alle geluk toe. Volg je hart en de rest komt van zelf. Dikke kus

 • Stefanie ON

  Nooit getwijfeld of je het kan mop,het was wel duidelijk toen je advies bij de kamer van damian gaf. Daarna deed je dat ook voor mijn zus en in mijn huis. Nog steeds geen spijt van maar dat komt natuurlijk omdat ik het advies kreeg van een natuurtalent!

 • Marion ON

  Stoer lieverd ,heel veel succes het gaat je zeker lukkenWat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!