HAPPY BASS JUNIOR

Een aantal maanden geleden stond ik op het punt te emigreren. Corona gooide abrupt roet in het eten! Mijn huis had ik al opgezegd en mijn huisraad was grotendeels verkocht.
Daar sta je dan met man, kind, ingepakte spullen en tickets. Gelukkig kon ik terecht bij mijn moeder.
De paar weken uitstel werden uiteindelijk maanden en ik kon niet anders dan tijdelijk weer een huis huren. Ik moest mijn leven dan maar hier weer even oppakken tot betere tijden aanbreken.

Ik ben over de streep!

Mijn vriendin attendeerde mij erop dat haar dochter Deniz een webshop was gestart met tweedehands spullen. Voor deze overbruggingsperiode kon ik wellicht daar het nodige op de kop tikken. Voordelig natuurlijk, want ik moet het op gegeven moment weer achterlaten.
Ik moest wel over de streep getrokken worden hoor. Maar de onzekere tijden, ik werk als zelfstandige, maakten dat wel heel makkelijk. Daarbij wil ik geld overhouden om mijn dromen in een ander land waar te kunnen maken.

Mijn mening over tweedehands spullen kopen, heb ik bijgesteld. Wat een leuke spullen en wat een presentatie in de webshop van Deniz. Mijn complimenten!
Naast wat woonaccessoires heb ik vooral kleding en speelgoed gekocht voor Bass Junior, mijn zoontje van bijna 2.
De kleding en het speelgoed, afkomstig van Pascale, zijn niet alleen leuk maar ook nog eens van goede kwaliteit. En ook niet onbelangrijk; ze zijn vele malen goedkoper.
Tweedehands is inderdaad net zo leuk, ik ben overtuigd!

Snuffelen blijft leuk

Ik ben bij Deniz langs geweest om de spulletjes op te halen. Een gezellig praatje, een kop koffie, nog wat gesnuffeld door alle spulletjes en uiteindelijk meer meegenomen dan in eerste instantie besteld. Dat kan gelukkig met zulke prijzen. Bass Junior is er in ieder geval heel happy mee!

Deniz, dikke kus en tot snel,

Sonja

HAPPY BASS JUNIOR MET TWEEDEHANDS SPEELGOED EN KINDERKLEDING VAN BOOMERANG ITEMS


VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Pascale ON

  Word zelf helemaal blij van deze foto en deze blog👆🏻😍👊🏻

  Mijn zoontje heeft zo veel kleding van zijn oma’s en overgroot oma gekregen.. waardoor hij niet alles aan kon hebben. De kwaliteit is daardoor nog erg goed! Ben blij dat alle spullen een leuk tweede leven hebben gekregen. En wat goed dat je overtuigd bent dat tweedehands net zo leuk is. Daar ben ik het volkomen mee eens. Ik ben zelf ook een echte voorstander van tweedehands spullen. Het is duurzaam uniek en goedkoper, wat wil je nog meer! Je komt de leukste spullen tegen die niemand heeft. Dat is het aller leukste! Veel plezier er mee Sonja en natuurlijk jou leuke zoontje, hopelijk heeft hij er heel veel plezier van!
  Groetjes Pascale 💜

 • Yolanda ON

  Sonja, wat heb jij een mooi kindje! En wat leuk dat het shoppen bij Deniz je zo goed bevallen is.
  Tot snel! xxxxx


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!