DOZVOLITE MI DA VAS INSPIRIŠEM!

Dozvolite mi da vas inspirišem is Servisch en betekent laat me je inspireren. Dat wil ik graag voor mijn vriendin Deniz doen. Ze heeft me namelijk gevraagd mijn ervaringen met het kopen van tweedehands spullen bij BOOMERANG Items met jou te delen

Dusica´s story 

Ik ben dus Dusica, geboren en getogen in Servië maar al weer zo lang in Nederland dat ik me eigenlijk een Rotterdamse voel. Gelukkig heb ik destijds de stap genomen om hiernaar toe te komen want ik heb hier de liefde van mijn leven ontmoet. We zijn nu al vele jaren een gelukkig stel, een tweeling van 11 jaar rijker en sinds een paar maanden hebben we een gezinsuitbreiding! Chico, onze Chowchow waar me met zijn allen helemaal verliefd op zijn. Een hondenkind erbij, Hollandser kan niet!

Ik heb BOOMERANG Items ¨geboren¨ zien worden. Het begon als een probeersel in een berging, het werd groter en Deniz moest toch verhuizen, dus ging ze verder in de schuur van Villa Kakelbont. Ook daar moest ze weg en inmiddels was BI zo gegroeid dat zij maar een bedrijfspand zou huren. Wat mooi om te zien dat het Deniz gelukt is om BI verder te laten groeien tot een serieus bedrijf. 
Ik moest trouwens regelmatig kleding strijken voor de foto´s als ik weer eens gezellig langskwam om koffie te drinken. Later, toen de webshop verder vorm gegeven werd, kreeg ik ¨promotie¨ en werd ik als fotomodel ingezet. Nog een meisjedroom van me die uitkwam 😁💃. Ook mijn jongens werden als fotomodel ingezet. Dit hebben ze met liefde voor haar gedaan.
Ik vind het mooi om te zien hoe Deniz door haar mensen geholpen wordt. Zonder familie en vrienden ben je nergens.  

Om heel eerlijk te zijn, vond ik het kopen van tweedehands spullen niets voor mij. Spullen van vreemden in mijn huis? Kleding van een ander dragen, dat al helemaal niet! Door het helpen van Deniz, zag ik om wat voor items het ging en langzaamaan begon ik deze ook mooi te vinden. Ik heb zelfs wat leuke kledingstukken gekocht die van Pascale waren! Nu ik zie hoe Deniz haar items selecteert en om wat voor spullen het gaat, heb ik er totaal geen moeite meer mee. Zo zie je maar hoe een mens kan veranderen. 
Ik begin het zelfs zo leuk te vinden dat ik de webshop dagelijks bekijk en als ik bij Deniz ben, ga ik door de nog in te voeren spulletjes en haal het mooiste er al uit. Het strijken en alle andere klusjes waar ze me voor inzet, leveren me zo toch wat op.

Ik ben een tijdje terug verhuisd en het werd tijd voor een nieuw interieur. Ik heb heel veel items bij BI kunnen kopen. Lampen, accessoires, bijzettafeltjes en zelfs kookboeken waar ik heel blij mee ben.
Mijn eigen spullen verkoop ik door via BI. Ik vind het leuk dat mijn spullen, die ik niet meer gebruik, iemand anders weer blij kunnen maken. En ik krijg er nog geld voor ook! 

Deniz, ik ben blij met jou als vriendin en ook heel erg blij met BOOMERANG Items! 

Op naar het 2e jaar voor BOOMERANG Items!

Volim te,

Dusica

BLOG DOZVOLITE MI DA VAS INSPIRIŠEM!


    

VORIGE BLOG VOLGENDE BLOG


 • Corrie ON

  Beste Dusica
  Dat heb jij idd mooi verwoord! Deniz is was mijn kleine buurmeisje ! En bij haar Moeder thuis was het prachtig mooi! Van modern naar prachtige inrichting van Kasteel meubelen schitterend!
  Deniz kreeg alles nieuw! En dat is wat ik nu zo mooi vind van Deniz ze maakt van iets ouds weer iets heel moois! Alles liefdevol ingericht en met een leuk prijskaartje ! Zodat ieder mens iets leuk kan kopen ! Super dat jij zo n lieve vriendin heeft!
  En super dat je geïnspireerd bent voor BI
  Ik wens jullie mooie tijden toe! 🍀

 • Yolanda ON

  Wat een mooie foto, spullen en hond! Ik ben geïnspireerd 🧡. Dankjewel voor je blog. Volim te!


Wat vind je van deze blog? Ik ben benieuwd naar je reactie!